DEJAN JE JAVNO PONIZIO, A OVO JE NJENA VERZIJA PRIČE Tamara Galijano sve FRAPIRALA PRIZNANJEM: “Mislila sam da mu sve imponuje…”

Showbizz

DEJAN JE JAVNO PONIZIO, A OVO JE NJENA VERZIJA PRIČE Tamara Galijano sve FRAPIRALA PRIZNANJEM: “Mislila sam da mu sve imponuje…”

Nakon što je Dejan Dragojević na svom Instagram profilu demantovao da je u vezi sa voditeljkom Tamarom Galiano, te ju je nazvao pogrdnim imenima, oglasila se i voditeljka.

Dejan je Tamaru nazvao pogrdnim imenima, a ona nije krila svoje iznenađenje i zaprepašćenje.

– Iskreno, zatečena sam, jako je neprijatno. Bez veze mi je. Toliko je ružno sa njegove strane, da me naziva prostitutkom, da li ima razloga za to? Ja njemu ništa nisam uradila, nisam nijednu izjavu dala novinarima. To je otišlo predaleko. Ja sam se sprdala na tu temu u emisijima, tri dana u emisiji govorim “moj medijski dečko”. Nisam u priči, svi se smejemo, vidimo da je fejk priča. Ja sam njega prvi dan kad je izašla vest pozvala, on mi se nije javio. Napisala sam mu: “Čoveče, ovi nas smuvali, mi se ni ne poznajemo”, ne znam ni da li me je “sinovao”, nije ništa odgovorio. Ja sam mislila da to njemu verovatno sad imponuje zbog trenutne situacije zbog Aleks, meni je to okej, jer nemam bukvalno nikog, slobodna sam, nemam ni kučeta ni mačeta, muža, decu. Vidim da se ne odaziva, meni je bilo okej, zbog emisije da ispromovišemo. Rekao je da će doći u emisiju kod nas, tako da mi je još više bez veze sad. Stvarno ne znam šta sam mu uradila, nisam iz te priče – rekla je Tamara i dodala:

– Jesam iz Beograda, imam tu priču, ali nisam prostitutka, niti sam u životu radila tako nešto. Završila škole, muzičku školu, sekcije, glume, završila fakultet i to mi kažeš. Jako mi je loš osećaj. Toliko se loše osećam da me neko nazove prostitutkom, nisam iz tog sveta. Videla sam da me nije imenovao, verovatno da ne bih mogla da ga tužm, ne bih se ni bavila time, ali vidim da se većina tih rijaliti igrača bave time, verovatno žive od toga, mene ne zanima to. Mogao je da demantuje to prvi dan. Sprdamo se u emisiji, šalimo se svaki dan, svi vide da je to šala. Ja sam se sinoć čula sa Davidom, on mi je rekao: “Samo iskuliraj celu situaciju”. Nikome nisam nijednu izjavu dala, samo smo stavili na našu stranicu ko je devojka za kojom se Dejan okrenuo i kad smo otkrili da sam to ja, krenula je ta priča. Preterili su sada, kao veridba, upoznala njegovu mamu, Veternik, veseli se, čitam šta pišu i pitam na svom storiju, šta li je sledeće, da li ću biti trudna. Mogao je da prebaci to na zezanje, ovo je jako ružno- navela je Galiano. (kurir.rs)