PLANIRAJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT! Nikad srećniji Miljana i Zola, on poželeo da u narednoj godini STANE NA LUDI KAMEN! (VIDEO)

Showbizz

PLANIRAJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT! Nikad srećniji Miljana i Zola, on poželeo da u narednoj godini STANE NA LUDI KAMEN! (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola bili su naredni gosti u radio-emisiji “Amnezija” koju vode i uređuju Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša. Oni su na samom početku progovorili o svom odnosu i otkrili šta se trenutno dešava u njihovom “druženju”.

Svašta se dešava, nema ništa konkretno. Mi se družimo i svašta nešto je mogli da se izdešava, da ona nije napravila neke nezgodne situacije, ali šta da kažem, čovek ne može ni da joj zameri – govorio je Zola.

Sinoć si prišao Miksi, hteo si da je poljubiš i ja sam primerio da je Miksi sklonila glavu, a u sledećem trenutnku Miksi hoće da poljubi, a Zola sklanja glavu – dodao je Ša.

On je juče priznao da je hteo a me poljubi, a ja sam sklonila glavu – rekla je Miljana.

Marija je rekla da je sad sigurna da ipak voliš Miljanu i svi smo bili u šoku – nastavio je Ša.

Mene to u dubini duše više ni ne interesuje, stvarno me ne zanima. Najviše me zanima da ona bude normalna, bar 20%. Znaju svi da je ona nenormalna i da sam ja još nenormalniji – govorio je Čolić.

Rekla mi je da razmišlja kako bi volela da ona i ja napolju živimo zajedno. Treba samo jedno 700 kilometara da odemo od Niša. Videćemo kako će da se odvija situacija, sve zavisi od našeg ponašanja ovde… Jedna želja koju ću ekskluzivno da kažem kod vas, u 2023. godini mi je želja da se oženim. Ako se neko izludovao, ja sam – rekao je Zola. (e-turneja.com)

https://www.youtube.com/watch?v=cZ8lZ5FWimg&feature=emb_logo