UCJENJUJU PRODUKCIJU? Zvezdan Slavnić i Anđela PRIJETE HITNE DISKVALIFIKACIJOM! Gledaoci ŠOKIRANI ponašanjem zadrugara

Showbizz

UCJENJUJU PRODUKCIJU? Zvezdan Slavnić i Anđela PRIJETE HITNE DISKVALIFIKACIJOM! Gledaoci ŠOKIRANI ponašanjem zadrugara

“Ja bih otišla odavde odavde sigurno da ona ostane ovdje!”

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su uplovili u ljubavnu vezu nakon što su javno priznali međusobne emocije.

Zvezdan je ustao i pred milionima ostavio svoju suprugu nevjenčanu Anu, poručivši joj da ne dolazi u Zadrugu za praznike, jer ne želi da se svađa i raspravlja sa njom.

Nakon te objave, Zvezdan i Anđela su otišli na Rajsko ostrvo gdje su nesmetano imali intimne trenutke ne marivši na kamere.

Sinoć je tokom emisije “Igra istine” Zvezdan dobio pitanje o Ani i kako bi se ponjeo da ona uđe u Zadrugu:

– Šta bi mogao da kažem za 10 minuta, nego da joj se izvinim. Nema šta za toliko malo vremena da joj kažem. Rekao bih joj da mi je žao, čak i da ćutim bilo bi bolje. Imat ću potrebu kada je budem video, da joj se izvinim. Jasno će njoj biti kada me bude vidjela oči u oči. Trošila je vrijeme sa mnom, kao ja sa njom. Čekala me je 4 godine, a kao klinac smo se družili, što ne umanjuje ništa. – rekao je Slavnić.

Anđela je dobila pitanje kako bi se ponjela da ugleda Anu na kapiji Zadruge, kada je ona rekla da bi sa Zvezdanom napustila rijaliti, jer ne bi mogla da je pogleda u oči:

– Da ona uđe ovdje. ja bih izašla. Jesam se zaljubila, ali nije realno. Njemu su se provo probudile emocije, a onda i meni jer mi je jako prijalo. Pokušali smo da se distanciramo, ali nije išlo. Trudili smo se da se ne desi, ali deseilo se. Ja ne bih imala obraza da pogledam tu ženu u lice. Ja bih otišla odavde odavde sigurno da ona ostane ovdje – rekla je Anđela.

Na Fejsbuk društvenoj mreži, nakon ovih izlaganja Anđele i Zvezdana, gledaoci su zaključili da su ovime očigledno njih dvoje uslovili produkciju da će navodno napustiti Zadrugu ukoliko Ana bude ušla u Belu kuću:

– Anđela i Zvezdan ucenjuju produkciju “Ako Ana uđe, oni napuštaju Zadrugu”, bitne neke face njih dvoje – glasio je samo jedan od komentara. (balasevizam.novi.ba)