‘VOLEO BI DA SE OŽENIM’ Zola OTVORIO dušu o Miljani, nada se lepoj BUDUĆNOSTI! Dotakao se i Marije: Ona me ne zanima! (VIDEO)

Showbizz

‘VOLEO BI DA SE OŽENIM’ Zola OTVORIO dušu o Miljani, nada se lepoj BUDUĆNOSTI! Dotakao se i Marije: Ona me ne zanima! (VIDEO)

Lazar Čolić Zola govorio je o Miljani Kulić i njihovom odnosu, nada se da će ovoga puta sve biti kako treba između njih. Dotakao se i Marije Kulić kao i Ivana Marinkovića, a Zolu su Nenad Lazić neca i Lepi Mića prekinuli raspravom.

Moram da napomenen druženje od 15 dana, shvatio sam sve na drugačiji način. Nisam joj zaboravio šta je uradila, ali sam video njeno pokajanje i da je baš sl.mljena zbog svega što je uradila. Bilo joj je jako loše, nisam neko ko je počeo Miljani da veruje. Ne misli da je ova veza i da jeste i da nije, daću još jednu šansu. Neću previše da očekujem, da se ne razočaram. te neke velike reči i izjave ljubavi me ne zanimaju. Ja ću dati sve od sebe, da ne posumnja u mene. Ona neka radi šta misli da treba, ako se svega bude držala i bila uz mene, mislim da ćete moći da vidite nešto fino. Mislim da ćemo biti najsrećniji jedno pored drugog. Najviše bi voleo da bude iskrena i da ne pravi budalu od mene – rekao je Zola, pa dodao:

Bio sam siguran da će se nešto desiti između nas, kad -tad. Znao sam da ćemo se spojiti, moja Bosa mi je rekla da ima osećaj da se nećemo nikada razići. Voleo bi u nekom narednom periodu i da se oženim i da postanem domaćinski čovek. Previše sam i grešaka napravio, više nemam ni prostora za to.

Marija nekada zna da se izlupeta. Ne zanima me šta će reći za moj ljubavni odnos. Radiću kako mislim da trebam! Krivo mi je kada se neke druge stvari uzdiižu, bio sam osuđivan za svašta. A kada imamo neke činjenice, to se kamuflra, kao da s ene vidi to, kao da se zažmuri. A to što nema poverenja u mene, ne zanima me, ne planiram da živim sa njom. Mene njena ćerka voli, kako god da se Miljana ponaša, neke stvari su činjenice – rekao je Zola.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=3ChK1Od7dWM&feature=emb_logo

Sa Ivanom imam korektan odnos, ne opterećujem se tuđim mišljenjima. Možda bi jedna ili dve osobe ovde mogle da me povrede. Ko će kako da shvati moje učešće me ne zanima. Imam potrebu da se umešam u Marijino izlaganje, jer je glupo da se meni meri sve. Ustajao sam i kada sam bio i kada nisam bio sa Miljanom u odnosu, jer ne dam na sebe – kazao je Zola. (e-turneja.com)