“JUČE SAM IM PODELIO PARE, DANAS SE NE JAVLJAJU” Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa ŠOKIRAO OVIM PRIZNANJEM

Showbizz

“JUČE SAM IM PODELIO PARE, DANAS SE NE JAVLJAJU” Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa ŠOKIRAO OVIM PRIZNANJEM

Aca Lukas dočekao je radno 2023. godinu, a pre početka izvođenja novogodišnjeg repertoara pesama, odvojio je vreme da porazgovara i sa pripadnicima sedme sile.

Proslavljeni folker je bio u prisustvu kolege, ali i jako dobrog prijatelja Ace Pejovića, te je zajedno sa njim sumirao utiske.

– Volim u Beogradu da sviram Nove godine, sjajno je, kao i svaki koncert. Za iduću godinu sam planirao spot i pesma sa Eminom Jahović, duet – rekao je Pejović.

– Sve pamtim u svakoj godini, neka godina je bolja, neka lošija. Bolji je bio koncert u novembru, dobar je bio i u aprilu, ali bolji u novembru, bila je bolja atmosfera – naveo je Lukas.

– Božić ću dočekati u Prijepolju, spuruga sprema kolač, večeramo, zajedno sa decom – istakao je Pejović, a onda je Lukas sve iznenadio, kada je progovorio o odnosu sa svojim najmilijim.

– 30 godina se samo sa mikrofonom ljubim za Novu godinu. Samo me je keva zvala čestitala mi Novu godinu. Juče sam podelio pare svima, tako da se sad ne javljaju – rekao je Lukas u emisiji Premijera Vikend Specijal.

– Plakao sam jer mi je otac umro – rekao je Pejović.

Podsetimo, na Lukasovom nastupu bile su i naše poznate dame Stanija Dobrojević, Tamara Đurić, ali i Jovana Jeremić, za koju možemo slobodno reći da se najbolje provodila, ona je svo vreme đuskala, a u jednom trenutku je čak i prigrabila mikrofon. (kurir.rs)