PARA NA PARU IDE! Mladenovićka kupila stan u LUKS delu Beograda, a sada OBEZBEDILA i roditelje! Otkrila koliko ima NEKRETNINA

Showbizz

PARA NA PARU IDE! Mladenovićka kupila stan u LUKS delu Beograda, a sada OBEZBEDILA i roditelje! Otkrila koliko ima NEKRETNINA

Aleksandra Mladenović je odlučila da zarađeni novac ulaže u nekretnine, a 2022. godina joj je po tom pitanju bila uspešna.

Pevačica Aleksandra Mladenović priznala je da jedva čeka da se završi 2022. godina zbog svega što joj se desilo, a u 2023. godinu ući će znatno bogatija, pa i kao vlasnica više nekretnina.

Pored stana u beogradskom naselju Medak u kojem i živi, nedavno je kupila i stan u Beogradu na vodi, a sada je progovorila o kući koju navodno gradi na Zvezdari.

“U planu je, ali ne bih puno da otkrivam”, odgovorila je ne želeći da otkriva detalje, ali o nekretnini u luksuznom naselju je ipak otkrila neke detalje i naglasila da se trudi da pametno ulaže zarađeni novac – u nekretnine.

– Ne živim u Beogradu na vodi, to sam kupila za izdavanje. Zvaću vas svakako kad uzmem ključ, trebalo bi za mesec dana da preizmem ključ i da bude završen stan”, izjavila je Aleksandra Mladenović u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Možda nije imala sreće na ljubavnom polju, ali definitivno jeste u finansijskom smislu, pa je dodala i da je obezbedila i roditelje koji žive u Žitorađi.

Podsetimo, iako joj je krenulo na finansijskom planu, ne možemo isto tvrditi i za ljubavni život. Pevačica je raskinula višemesečnu vezu sa njenim kolegom Isakom Šabanovićem, iako je isprva sve delovalo kao ljubavna idila. (kurir.rs)