‘SIGURAN SAM DA ĆEMO USPETI’ Filip siguran da će USPETI sa Aleksandrom! Nikada mu lepše nije bilo u vezi, pa ISPROZIVAO Maju! (VIDEO)

Showbizz

‘SIGURAN SAM DA ĆEMO USPETI’ Filip siguran da će USPETI sa Aleksandrom! Nikada mu lepše nije bilo u vezi, pa ISPROZIVAO Maju! (VIDEO)

Filip Car govorio je o Aleksandri Nikolić pa izneo koliko mu je lepo sa zadrugarkom. Oseća se nikada lepše i voleo bi da sa njom izađe iz rijalitija zajedno kao par. Dotakli su se i Maje Marinković.

Aleks ima samo neke sitnice koje me nerviraju, neka ona ukaže i meni na moje greške. Skrene mi pažnju i ja njoj, po prvi put osećam neku mirnoću u odnosu. Možda sam malo i sazreo, možda sam malo ozbiljniji. Emotivno sam se ovaj put očistio, ušao ovaj put u kuću tako.Trenutno sam zadovoljan sa ovim odnosom. Nekada ona popusti nekad ja, sve mi je bolje i lepše sa njom. Prvi put mi deluje sa njom odnos kao na one koje sam imao napolju. Imamo neki naš svet, siguran sam da će taj odnos uspeti – rekao je Car.

Siguran sam sa Zvezdanove i njene strane da tu nema ništa, ne vidim to. Bilal, Marko i Zvezdan su povezivani sa njom, mora paziti kako i prolazi pored njih. Zvezdan i Marko su normalni momci, nisu spletkare neke, ne mislim za Dragića. On radi u centrali, šalim se. Ne može mene niko poremetiti, ako nešto ne valja ili ja idi široko ti polje. Plakaću za ženom koja mi rodi decu – rekao je Car.

Razumem Filipa, jer sam povezivana sa njima. nema potrebe da mi zamera neke stvari, ne zanima me niko osim njega. Smanjila sam komunikaciju sa nekim ljudima – kazala je Aleks.

https://www.youtube.com/watch?v=GsDuY7pv-to&feature=emb_logo

Kada mi budemo bili sigurni u nas i našu vezu, shvatiće onda ljudi da to ništa nije lažno. Shvatiće u julu, ako Bog da izaći ćemo zajedno odavde. Sa Majom sam onih dva, tri dana bio opušteniji, ima pravo da misli šta hoće. Ne mogu da kažem da mi nije ništa a ni da mi je nešto – rekao je Car. (e-turneja.com)