OVAKO IZGLEDA NOVA DJEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Snimao uživo dok su bili zajedno

Showbizz

OVAKO IZGLEDA NOVA DJEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Snimao uživo dok su bili zajedno

Otkako ga je Aleksandra Nikolić izdala u šestoj sezoni “Zadruge” i ušla u vezu sa Filipom Carem, svi su se pitali šta će biti sa ljubavnim životom Dejana Dragojevića.

On je istakao da ga rijaliti ne zanima, te da ne planira da govori ružno o bivšoj djevojci, ali je zapravo dovoljno rekao kada se zahvalio Caru što mu je “spasio život” i po drugi put mu otvorio oči, aludirajući na razvod braka sa Dalilom Dragojević koji se također desio kada je ona u petoj sezoni prevarila Dejana sa Filipom.

Ubrzo su u javnost dospjele informacije da je Deki ponovo sretan i zaljubljen, a onda je i sam pobjednik “Zadruge 5” otkrio da ima novu djevojku.

Ipak, kako je u pitanju djevojka koja nema veze sa rijalitijem niti sa javnim svijetom i medijima, ona je odlučila da se ne prikazuje javno, barem ne još uvijek, a Dejan tu odluku poštuje. Zbog toga se na njegovim profilima na mrežama ne mogu vidjeti njihove zajedničke fotografije, a čak je još uvijek nepoznato i kako se misteriozna Dejanova djevojka zove.

Dragojević je sinoć držao “lajv” na svom TikToku, a pored njega je sve vrijeme bila njegova nova djevojka, međutim ni ovoga puta nismo mogli da vidimo kako ona izgleda. U jednom momentu se u kadru pojavila samo njena ruka, jer je pozdravljala Dejanove fanove, a kako su se sve vrijeme šalili i smijali, Dragojević je svoju izabranicu počeo i da opisuje.

-Ima prelijepe oči koje mijenjaju boju na svjetlu… najmanja usta koja sam ikad vidio, ne znam kako jede koliko su joj usta mala, ali su najslađa, ima crnu kosu, iako je prirodno plavuša, a tijelo… prezgodna! Duge noge za igranje, vitko tijelo za gledanje – opisao je Dejan svoju izabranicu.

Malo je reći da su fanovi bili oduševljeni što je Dejan držao lajv u prisustvu nove djevojke, ali su mu pojedinci poručili da je ipak iskazala nepoštovanje time što se nije pojavila i snimila. (balasevizam.novi.ba)