“TUŽNA SAM I BEZVOLJNA BEZ NJE”! Slovenka otkrila šta je za nju IDEALAN PRAZNIK, pa priznala čemu se nada sledeće GODINE!

Showbizz

“TUŽNA SAM I BEZVOLJNA BEZ NJE”! Slovenka otkrila šta je za nju IDEALAN PRAZNIK, pa priznala čemu se nada sledeće GODINE!

Majka Aleksandre Nikolić se oglasila i otkrila kako provodi praznik bez svoje ćerke koja je trenutno u rijalitiju.

– Dosta se razlikuje slavlje Božića nekada i sada. Kada je Aleks tu, sve radimo kako treba, a kad nije, dosta bezvoljno pristupam svemu. Ja se zaista radujem svakom prazniku, naravno i Božiću, ali prosto kad sam sama, nije mi to-to. Kada je ona sa mnom, ustanem čak i u četri ujutru, odem u šumu, posečem drva, donesem Badnjak, spremim pogaču, sve po redu… Ali, kad nje nema, tužna sam i bezvoljna – priznala je Slovenka.

Šta je ono što Aleksandra posebno voli sa vaše božićne trpeze i na koji način provodite zajedno najlepši dan u godini?

– Nas dve postimo zajedno, doduše ona ne ceo post, ali petak obavezno. Aleksandra uvek sprema sa mnom, dekoriše, provodimo ceo praznik zajedno idemo u crkvu. Svi specijaliteti koje ona voli, moraju da se nađu na trpezi – dodala je ona.

Kada zamislite Božić naredne godine, kako bi izgledao idealan praznik sa vašim ćerkama?

– Da budemo svi na okupu, samo da bude kao i uvek tog dana kada je Aleksandra moja tu. Trpeza da bude puna, da pravimo sarme, pečenje, raznorazne salate, dezerte… Ona najviše voli moju rusku salatu, ali i pogaču! Takođe, mnogo voli i moju pitu i ja je zaista spremam sa ljubavlju. Nas dve znamo po snegu do kolena da idemo u crkvu, tako da se i tome nadam – zaključila je Aleksandrina majka. (kurir.rs)