Publika posramila Miljana i Ša zbog ponašanja prema GOSTIMA u emisiji, Vračević ponovo ZAPENIO na Ivana Marinkovića

Showbizz

Publika posramila Miljana i Ša zbog ponašanja prema GOSTIMA u emisiji, Vračević ponovo ZAPENIO na Ivana Marinkovića

Voditelj Darko Tanasijević je sledeće pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” pročitao Miljanu Vračeviću i Nenadu Aleksiću Ša.

Da li kapirate vi šta je radio-emisija? – glasilo je pitanje.

Ja sam shvatio da treba da budemo u ulozi voditelja, a ne zadrugara i da se ne svađamo sa gostima. To sam sugerisao Miljanu – rekao je Ša.

Ja sam kriv, nisi ti. Poslednja emisija nam je bila malo lošija. Ja sam kriv, Ša nije kriv – dodao je Miljan.

Obojica smo krivi. Emisije nam ne zvuče lepo, uvek dolazi do svađa sa gostima. Ja kažem, ne bi mi bilo problem da me sklone – nastavio je reper.

Nikakav problem. Čovek je napravio svoju emisiju, gde je vređao sve živo, došao juče (Ivan)… Sinoć me je prozvao. Ja da ćutim i da mi ološ i šljamovi drže slovo, neće. Ako nisam za emisiju, nek je ne vodim. Nema šanse da prećutim nekome kad mi bitanga popuje. Čovek je došao i pričao o tome. Ima tu svega. Mi možemo da napravimo zabavnu emisiju da puca. Možemo da napravimo da se vrišti. Ali ako neko priča gluposti, laži, inteligencija mi ne dozvoljava da prećutim. Još pominje mene. Kad izađe, mi ćemo piti kaficu i ljubiti se u obraz – nastavio je Vračević.

Ti si opsednut sa mnom. Pitaju te kakva je emisija, ti prićaš o meni. Ako vidiš jelku, pričaš o meni – govorio je Ivan Marinković.

Ovo je cinkaroš dokazani i osuđivan. Ne može taj da mi drži slovo – govorio je Miljan.

Tema je emisija, ne Ivan – dodao je Darko.

A za ono juče što je rekao, ja ću mu izj*bati ženu – rekao je Vračević i lupio o sto.

A trzaš se? Idi me prijavi – urlao je Vračević.

Preti svojoj ženi i deci. Bolesniku. Pretiš ovde ljudima. Psihopato. Idi tamo na dok i moli se, pa preti ljudima da ub.jaš žene i pse. Čovek leži u krevetu, mrak, on ovako: “Ja ću tvoju ženu i tvog psa”. Beži od mene, psihopato – odbrusio je Ivan. (e-turneja.com)