OGLASIO SE KUM FILIPA CARA! Progovorio o Aleksandrinoj potencijalnoj trudnoći: Neka je dece što više! O Maji nije imao LEPE REČI

Showbizz

OGLASIO SE KUM FILIPA CARA! Progovorio o Aleksandrinoj potencijalnoj trudnoći: Neka je dece što više! O Maji nije imao LEPE REČI

Bruno Uremović, kum rijaliti učesnika Filipa Cara, prokomentarisao je aktuelna dešavanja u Beloj kući i osvrnuo se na Filipove odnose sa Majom i Aleksandrom.

Naime, Car je nedavno je progovorio o potencijalnoj trudnoći sa Aleksandrom Nikolić koja je i sama priznala da se nisu ‘pazili’ prilikom intimnih odnosa.

Iako je ona ubeđena da nikada više neće biti sa njim i da bi o potencijalnom drugom stanju ‘debelo razmislila’, Filip tvrdi da bi voleo da ima dete i smatra da bi sa njom mogao o svemu lepo da se dogovori.

Pomenuta tema je napravila Caru pravi haos sa Majom Marinković, sa kojom se nešto kasnije i svađao tim povodom i pokušao da je otera iz svog kreveta, što mu nije pošlo za rukom.

Tim povodom oglasio se i Bruno i dao komentar u vezi ove situacije.

– Ovo sa Majom mi se ne dopada. Previše je turbulentno, ja ga uvek podržavam, ali ovo mu stvarno ne treba jer će mu pojesti sve živce… Psuje mu porodicu, familiju, to slušaju njegovi kod kuće koji ne žele da budu deo rijalitija i medijskog sveta… A što se tiče Aleksandre i potencijalne trudnoće, neka je dece što više – izjavio je Uremović. (kurir.rs)