“SRAMOTA ME JE DA IZAĐEM NA ULICU ZBOG ĆERKE!” Anitina majka besna zbog zadrugarkinog odnosa s MATOROM!

Showbizz

“SRAMOTA ME JE DA IZAĐEM NA ULICU ZBOG ĆERKE!” Anitina majka besna zbog zadrugarkinog odnosa s MATOROM!

Anita Stanojlović definitivno se ne stidi da ima keks pred kamerama, a nakon što je bila int.mna s Markom Markovićem i Lazarom Čolićem Zolom, starleta iz Kruševca rešila je da pređe na žene.

Predigra akciji ispod pokrivača počela je još u diskoteci, gde su se Anita i Matora ljubile naočigled cimera. Nakon toga, devojke su prešle u izolaciju, a koliko su se zanele, svedoči činjenica i da im u tom trenutku nije smetalo prisustvo Aleksandre Nikolić koja je ležala u krevetu pored njih. Anita je kasnije svojoj cimerki Milici Veselinović do detalja opisala kako ju je Matora zadovoljavala i koliko je uživala u tome.

– Čim sam bila sa Jovanom, to znači da je bio haos. Top je osećaj, a bilo mi je bolje s Matorom nego sa muškarcem. Mislim da će me majka izbaciti iz kuće i da mi je već spakovala stvari – pričala je Anita kroz smeh Milici, koju je zanimalo kako izgleda keks dve žene.

– Nisam ni ja znala kako izgleda, ali sam uživala. Naša energija je bila nestvarna. Legle smo da spavamo, onda smo Matora i ja počele, a Aleksandra je izašla iz sobe jer joj je bilo neprijatno. Znam da nismo normalne, ali nemam osećaj kao da je to nešto bitno jer u keks računam samo kada sam s muškarcem – pričala je razdragana Anita svojoj cimerki Milici Veselinović.

I dok su ostali cimeri bodrili Anitu da podeli detalje keksa s Matorom, njena majka Angelina je istakla da je razočarana u ponašanje svoje ćerke.

– Ne želim da pričam o Anitinom ponašanju u “Zadruzi”, a kamoli o njenom odnosu s Matorom. Sramota me je da izađem na ulicu zbog nje. Nisam je podržala da uđe u “Zadrugu”, a njeno ponašanje tek ne mogu da razumem niti da podržim – poručila je kratko Anitina mama Angelina. (e-turneja.com)