‘VOLI HAOS, BEZ TOGA NE MOŽE!’ Maja uverena da je glavna u Carevom haremu, Filip istakao da će ostati VUK SAMOTNJAK

Showbizz

‘VOLI HAOS, BEZ TOGA NE MOŽE!’ Maja uverena da je glavna u Carevom haremu, Filip istakao da će ostati VUK SAMOTNJAK

U toku je emisija ”Gledanje snimaka”. U narednom video-klipu Filip Car priznao je Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić da je pokajao zbog int.mnog čina sa Majom Marinković, te i da oseća kriižu savest zbog Aleksandre Nikolić.

Miljana, ti si u video-klipu uporedila Bebicu i Maju – rekla je Ivana.

Rekao je da se pokajao što je bio intiman sa Majom, ali sam znala da će opet doći do toga. Verujem mu kad kaže da je ona njegova drugarica, sa kojom pražnjava odnose. Uporedila sam Bebicu i Maju, jer je slična priča. Da mu Aleks oprosti, nikada više ne bi pogledao Maju. Kada bi prišao Aleksandri, osećao bi sre poniženo, jer ona ne bi htela. Maja je čist inat. Maja se nadala Filipvom ulasku, Bilala je ponižavala konstantno, ali ga je i uveravala da to ne radi – kazala je Miljana.

Filip ne voli nikoga, osim sebe. On je kontradiktoran, jedno priča van crnog stola, a drugo ovde. Čovek može da pogreši jednom, ali ne i drugi put. Bilal je samo jednom načinio grešku, pa sam oprostila – kazala je Maja.

Majo, Car voli sebe, ali voliš i ti svoju ličnost. Samo se tešiš da te voli, a nije tako – dodala je Miljana.

On je bio u vezi sa Aleks, dok su bili zajedno, on je mene štipkao – rekla je Maja.

Zadrugari smatraju da bežiš od vezivanja – rekla je Ivana.

Moram da čestitam rođendan svom ocu. Njemu je rođendan 27.08., mislim da sam sada rekao dovoljno, o ovome što priča Maja – rekao je Filip.

Dok smo spavali, tražio me je po krevetu, ja sam to videla, a onda me je terao iz rehaba. Voli haos, bez toga ne može. Verujem da mu je Aleks prijala, ali to nije to. Mislim da se od mene sklanja jer mu prijam mnogo više, nego što on priznaje – kazala je Maja. (e-turneja.com)