HAOS U BELOJ KUĆI! Maja nije mogla da se suzdrži, pa ISPROZIVALA Milicu! Veselinovićeva joj nije ostala dužna! (VIDEO)

Showbizz

HAOS U BELOJ KUĆI! Maja nije mogla da se suzdrži, pa ISPROZIVALA Milicu! Veselinovićeva joj nije ostala dužna! (VIDEO)

Milica Veselinović govorila je o Filipu Caru pa kroz priču provukla i Maju Marinković. Nakon toga zadrugarka je ustala i krenula da proziva Milicu.

Nemam šta da krijem da li mi se sviđa ili ne. Verovatno postoji nešto kada on meni prilazi i imamo takav odnos kakav imamo. Ne želim da forsiram ništa, za sada je odnos ovakav, kada priđe prišao je. Te simpatije su tu pa su tu. Nemam neki vanserijsku emociju, niti ću sebi dozvoliti da se prepustim. Imam neki strah da se prepustim odnosu sa njim u celosti. Sa Majom ne znam šta radi, kaže joj da joj se gadi, posle joj dobacuje. Mislim da mu je to zanimljivo i te njene reakcije, meni je rekao da je sebi navukao bedu za vratom. Sam je kriv za taj odnos – rekla je Milica.

On je jedini iskren! Rekla sam mu da me mnogo nervira Milicino domunđivanje. Milica već 3 dana ulazi u sukobe sa Majom, provocira, obe ulaze u sukob! – rekla je Matora.

Hajde Majakita mesto – dodala je Milica.

Jedna drugoj radi sve te stvari, biju se preko Filipa. Milicu bi gotivila da je ustala i rekla iskreno kako stoje stvari sa Filipom. Muva se sa njim pa se ograđuje, poenta je u iskrneosti – rekla je Matora.

O nekim mojim osećanjima ne želim previše da pričam! Ona me provocira zbog Filipa i zato je takav prema meni. Nema potrebe da me niko tumači – dodala je Milica.

Klasičan mali manipulator, evo neka priča debela krmača! Sramota me je što sam u košu sa ovakvom devojkom, blam me je! Tenk! Ne znam da li je svesna kako izgleda – rekla je Maja.

Maja je u revoltu, što je umesto sutlijaša dobio Filip plazna kocku, pa je malo povređena – dobacila je Milica.

Ovo je poniženje Maje i Milice. Milica ima pravo da se bori kao i ona, a Milici Filip daje više zeleno svetlo. Maja nikada neće odustati, daje njoj Filip malo lažne nade. Vrteće se to ukrug i nadam se da neće doći do najgoreg. Maja mafija ovde, misle da su svi ispod nje! – rekla je Zorica. (e-turneja.com)