‘SVE VREME JE GLEDAO U NAS!’ Zorica otkrila Aleks da je primetila RAZDOR Zvezdana i Anđele, pa najavila njihov FIJASKO

Showbizz

‘SVE VREME JE GLEDAO U NAS!’ Zorica otkrila Aleks da je primetila RAZDOR Zvezdana i Anđele, pa najavila njihov FIJASKO

Zorica Marković uradila je detaljnu analizu veze Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, te je ukazala Aleksandri Nikolić na glavnu problematiku njihovog odnosa.

Ja ću kao Zvezdanova maćeha imati pune ruke posla, život nije majka, nego maćeha. On je od prvog dana, do danas besprekoran, a o njoj (Anđeli) niko nema lepo mišljenje – rekla je Zorica.

On je više kriv za to, nego ona – kazala je Aleks.

Pa on je imao ženu, a ona je bila slobodna. Ona će taj odnos ra**ebati, ako se ne promeni, a to je jako teško. Ona je lepa devojka i kulturna devojka, kupila me je jer samo čisti, to je vaspitanje – istakla je Zorica.

To prošle godine nije radila – dodala je Aleks.

Ja govorim o ovome što sada vidim. Neca mi je rekao da je ona proganjala Mateju i da su se videli tri puta i da su ispod jorgana imali neku akciju, ali ja to nisam videla. Ako nekog voliš i zaljubljen si, ne znam šta je glupo da dođe do intimnog čina? Za doček je ona legla, digla je noge, par puta su se poljubili i to je to. On je sve vreme gledao u nas. Ona se ponašala kao da je ne zanima, možda je to zbog toga jer ste dobre, ili joj je glupo da mu to kaže. Postavlja se pitanje zbog čega je pre neko veče plakala. Sve i da je sve ovo što on radi šala, to nije dobro – rekla je Zorica. (e-turneja.com)