‘NIJE IMALA EMOCIJE PREMA DEJANU!’ Bebica siguran da je Aleks samo KORISTILA Cara, novom TEORIJOM izazvao Filipovu REAKCIJU! (VIDEO)

Showbizz

‘NIJE IMALA EMOCIJE PREMA DEJANU!’ Bebica siguran da je Aleks samo KORISTILA Cara, novom TEORIJOM izazvao Filipovu REAKCIJU! (VIDEO)

U toku su “Nominacije”, zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Voditelj Marko Đedović dao je reč Nenadu Macanoviću Bebici.

Aleksandra smatram da nije imala emocije prema Dejanu, pošto je izjavila da je počela da voli samo sebe i da sebe stavlja na prvo mesto. Kad je Dejan bio u Rajskom vrtu, bio sam sa Miljanom u studiju i sećam se njegove reakcije, a Aleks smo pratili. Kad sumiram sve verujem da je to radila iz koristi, isto mislim i za vezu sa Filipom. Imala je afere za Bilala, Zvezdana i Marka, nije mogla da se brani, a sa njim je imala sigurnost. Ne verujem da posle godinu i po dana te emocije mogu da se vrate – govorilo je on.

Mislim da je sve bilo nedorečeno i da ju je tištalo, nije rekla da me je volela – ubacio se Car.

Situacija je bila takva da nije bilo prostora da je njemi priđem i on mene. ja njega nisam volela dok sam bila sa Dejanom, ali nikad nisam bila ravnodušna prema njemu – dodala je Nikolićeva.

Ona je meni prošle godine pokaza da nije ravnodušna prema meni, pokazala mi je da je slaba na mene. Ja da tad nisam bio sa Majom, nešto bi se izdešavalo između nas dvoje – nastavio je Car.

Mislim da je očekivala od Filipa da skače, što je i bilo na svaku njenu temu Njoj je interes da ima priču i zaštitu. Što se tiče Filipa mislim da je tek sad iskren u ovom odnosu i da je sve sa Aleksandrom i Milicom bilo da pobegne od Maje. Pričao je kako će za 50 godina dpoći vozom u Beograd, otići na Kalemegdan i reću da je jedino to prava ljubav i da nije bilo suđeno. Mislim da je sve što je radio sa Aleks i što je radio sa Milicom bilo da se skloni od Maje – pričao je Bebica.

Oženiće on mene na kraju, videće on – dobacila je Maja.

Milica je tu, on će da je drži da provocira Maju. On pokušava sa Milicom i Aleks da pobegne od Maje i to je moje mišljenje. Ja ću da pošaljem Aleks, a ostavići Filipa – dodao je Macanović. (e-turneja.com)