VIŠE NE MOŽE DA MU ĆUTI! Aleks ušla u crveno, pa iz sveg glasa počela da URLA na Cara

Showbizz

VIŠE NE MOŽE DA MU ĆUTI! Aleks ušla u crveno, pa iz sveg glasa počela da URLA na Cara

U toku su “Nominacije”, zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Voditelj Marko Đedović dao je reč Brendonu Radoniću.

Aleksandru sam upoznao u “Zadruzi 3” kad je potpuno drugačije izgledala. U “Zadruzi 4” je uletela u radar Džokeru, izvinio sam joj se više puta i u spoljnom svetu. Znam da je bila u vezi sa Dejanom i da je izmenila fizički izgled na bolje. Ona je dobila dosta fanova, pa vidim i neke ljude koji orbitiraju oko nje, ja se nikad nisam družio sa igračima koji imaju fanove jer sam ja trenutno pre svih ljudi ovde i tu sma još uvek, što govori o meni. Što se tiče Filipa njega sam upoznao u “Zadruzi 4”, bio je jako iscrpljen od svojih veza i odnosa, sećam se da je ležao i nije mu se dalo da radi većinu stvari.

Ove godine je došao sa buntom i stavom. Ne zameram mu ništa, zabavan je. Njegov humor o mojoj s*ksalnosti mi je previše, ne pravdam se i mislim da sam jasan i transparentan. Rijaliti sa devojkama, promene devojaka i turbulente veze to je on, ali meni to nije interesantno. Njega, Aleksandru, Miljanu, Maju i zolu ne doživljavam, kao VIP igrči su mi. Poslaću Aleksnadru – govorio je on.

Naredni je nominovao Mikica Bojanić.

Šta da kažem čoveku koji je vrlo transparentan sa devojkama, kaže da neće vezu, nego da bude sa jednom, drugom, pa trećom. Nesebičan je i vidim da deli sa svima sve. Imamo odličnu komunikaciju. Aleksandra je rekla da nema emociju, ja to ne bih osudio jer je pošteno rekla i uradila je kako bi trebalo. Mislim da olako pušta Caru sve i ta šolja… Rekao je da prošlost ne može da oprsti i da neće biti sa njom, mora da joj radi više glava nego srce – govorio je Mikica.

Ja ne bih sa njim bila u tri života – rekla je Aleks.

Ona se toliko namazala, juče sedi i plače u centru svih centrova – dodao je Car.

M.rš bagro, ima da plačem kad ja hoću. Ajde bre ja ovde ćutim – vikala je Aleks.

Gde je gospođa nestala? – pitao je Car.

Ja sam gospođetina, Mikice nastavi. Ti si mlaka voda, Fićo – dodala je Nikolićeva.

To si uspela da prodaš Dejanu – nastavio je Filip.

To je što sam imao da kažem o Aleksnadri i Filipu. Ona je kalkulisala i gledala kako ću. Rekla je da je msilila da ću biti kvaran, ali imao dobru komunikaciju. Duže sam sa Aleksandrom ovde, jedini je to razlog što ću poslati Filipa – dodoa je Bojanić. (e-turneja.com)