ZBOG NJEGA IMAM KAZNENO DELO: Filip Car u problemu zbog Marinkovića! Zakukao na sav GLAS a pribojava se OVOG (VIDEO)

Showbizz

ZBOG NJEGA IMAM KAZNENO DELO: Filip Car u problemu zbog Marinkovića! Zakukao na sav GLAS a pribojava se OVOG (VIDEO)

Rijaliti učesnici Filip Car i Ivan Marinković žestoko su se sukobili na Božić a svađa je eskalirala kada je Filip i pored momaka iz obezbeđenja uspeo da udari Ivana Marinkovića.

Produkcija je istog momenta reagovala, obezbeđenje ih je razdvojilo, a Car je kažnjen mesečnim honorarom. Međutim, tu nije kraj. Marinković je zahtevao da odmah izađe napolje kako bi dao izjavu policijskim službenicima, a kako je nedavno Lepi Mića otkrio pred kamerama rijalitija, Car je trenutno na uslovnoj kazni u trajanju od 3 godine, pa je i zbog toga situacija podignuta na viši nivo.

Na zvaničnom Instagram profilu Ivana Marinkovića oglasio se i Marinkovićev advokat u ime svog klijenta podneo i privatnu tužbu, iako je policija reagovala po službenoj dužnosti.

– Za sve vas koji pitaju i pružaju veliku podršku Ivanu policija radi svoj posao. Osim njih, Ivanov pravni zastupnik je pripremio tužbu za ovog “gospodina”. Hvala na ogromnom broju poruka podrške – stoji u objavi na profilu Ivana Marinkovića.

Isplivao je i snimak razgovora Filipa Cara i Miljana i Zvezdana gde se Car požalio cimerima zbog kazne koja mu sleduje.

– A nekad za neko malo s*anje, za šamar dobiješ više nego da nekog demoliraš. Zavisi sa kim imaš posla. Ispade da ja za Ivana više na*ebah nego ne znam ko – rekao je Car i dodao:

– Meni je Ivan napravio kazneno delo. Za svoju sigurnost. Šta je sve istrkeljao – napad na njega. Meni kaže ovaj, da meni kao stranom državljaninu, na uslovnu je ovo kazneno delo. Ovo što je ispričao. Ukoliko se to i dokaže, u velikom sam problemu. Zato ja sada samo prođem pored njega. (kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samo_realno (@samo_realno6)