JANJUŠ TE JE STAVIO NA APARATE: Maja pokušala na SVE načine da ostane u REHABU, počela da PLAČE kad ju je Car ISTERAO! (VIDEO)

Showbizz

JANJUŠ TE JE STAVIO NA APARATE: Maja pokušala na SVE načine da ostane u REHABU, počela da PLAČE kad ju je Car ISTERAO! (VIDEO)

Maja Marinković i Filip Car svađali su se u rehabu jer ona nije želela da napusti rehab i ostavi ga da tamo spava sam.

Ja sam rekla da te volim – rekla je Maja.

Rekla si da mene više voliš nego što si ikog volela – govorio je Car.

Ja sam sa čovekom bila trudna, on je bio moja najveća ljubav. Kad se to dogodilo probudila sam se hladna. Ti si pokvaren. Jaško te je poremetio, stavio te je na aparate. Ne bi ti mene pitao koga sam više volela. Ja sam rekla da tebe sad više volim, a ne nego što sam ikad volela. Te dve ljubavi ne mogu da se porede, bila sam trudna sa tim čovekom – govorila je Maja.

Evo Janjuš me je iskopleksirao da te izbacim,. pre ću da sedim ovde sa njim nego sa tobom. Ti si podivljala, iskompleksiralo te je što je ušao čovek. Čovek je ušao, a ti si podivljala i počela da mi sediš u krilu – pričao je Car.

Mene ne može da poremeti ni Jaško, ni zet Deki da dođe – rekao je Car.

Ko te j*be. Nemoj više da mi se obraćaš – odbrusila je Maja.

Što tako, Lemurice? Stani da ti kažem nešto, ponašaj se normalno kravo bolesna degenerična. Nemoj misliti da te ponižavam – govorio je Car. (e-turneja.com)