Pred početak LUDE ŽURKE, Veliki šef nagradio Zolu, Miljanu, ali i Mariju! Ovakva nagrada se NE PAMTI u istoriji rijalitija! (VIDEO)

Showbizz

Pred početak LUDE ŽURKE, Veliki šef nagradio Zolu, Miljanu, ali i Mariju! Ovakva nagrada se NE PAMTI u istoriji rijalitija! (VIDEO)

U dobro poznatom terminu u utorak uveče Veliki šef je zadrugarima poslao pismo o početku žurke, kao i novac za troškove, koji će podeliti Marija Kulić, ovonedeljni vođa. Zadrugare će večeras na žurki zabavljati svima dobro poznati DJ Neba.

Uz pismo je stigla i nagrada za Lazara Čolića Zolu i Miljanu Kulić, zbog uspešno obavljenog zadatka.

Delimo svi keš. Nek Car podeli na ravne časti. Braćo moja, položio sam. Imam ja para, krava ne može da sažvaće. Vino je za taštu, zaslužila je – rekao je Zola.

Dragi zadrugari, ne možemo a da od srca i sa ponosom ne čestitamo Zoli na današnjem uspehu. Veoma smo srećni što je danas pokazao da se trud isplati. Uspeo je da položi težak test. Zola, svaka ti čast, i pored treme si uspeo da pokažeš da je rezultat nezaobilazan kad ti je do nečeg stalo. Čestitamo još jednom. Ali s obzirom na to da nisi bio sam, da ti je Miljana sve vreme bila učiteljica i podrška, ne možemo a da ne pohvalimo i nju. Miljana, ovo je tvoja pobeda. Zato i tebi čestitamo. Ponosni smo i na tebe i na Zolu. Osim bogatih nagrada, koje šaljemo za vas dvoje, Zola dobija 30.000 dinara, a Miljana 20.000. I svakome po boks cigareta. Odlučili smo da i Mariji, koja je danas pokazala da joj je stalo, poklonimo bocu vina. Miljana će dobiti veliki paket šminke, a Zola je osvojio obuku i polaganje vozačkog ispita, što ćeš moći da realizuješ kad izađeš iz Zadruge – pročitala je Marija.

Hvala, Veliki šefe! – rekao je Zola.

Hvala, Veliki šefe! – dodala je Miljana. (e-turneja.com)