“USPALJENICA IZ NIŠA, KO JE ONA DA SUDI BILO KOME” Moka Slavnić BESAN kao ris opleo po Mariji Kulić! A sinu Zvezdanu ovo ZAMERA

Showbizz

“USPALJENICA IZ NIŠA, KO JE ONA DA SUDI BILO KOME” Moka Slavnić BESAN kao ris opleo po Mariji Kulić! A sinu Zvezdanu ovo ZAMERA

Košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić oglasio se i prokomentarisao komentare pojedinih ukućana na račun ljubavne romanse njegovog sina Zvezdana sa Anđelom Đuričić. Naime, njega su iz takta izbacile žestoke osude i brutalni komentari Marije Kulić na račun ovog para.

– Uspaljenica iz Niša je jedno obično g**no koje bezobrazno ide protiv Anđele i Zvezdana. Ja joj se zahvaljujem. Ona je jedna žena u kriznim godinama sa krizom identiteta, drži neka predavanja i daje sebi za pravo da svašta priča – rekao je Moka.

– Bolje joj je da gleda svoju ćerku koju ona gura u rijaliti. Pretenciozna je i pokušava da omalovažava jednu apsoluto čistu vezu i ljubav. Ja jedva čekam da ih vidim i da ih prebijem oboje kome se oni i za šta pravdaju, umesto da uživaju – poručio je Slavnić.

– Dok je Marija napadala Anđelu u ”Magazinu In” sve su ćutale kao da su sirće progutale. To što ne znaju šta je monogamija je njihova kultura. Marija je njima držala sve vreme tu neko predavanje. Bio sam u šoku da ni Maja koja nema dlake na jeziku nije reagovala. Ko je Marija da sudi bilo kome? Ja sam šokiran, ja nisam verovao ni da će moj sin tako da reaguje – rekao je legendarni Moka. (kurir.rs)