“NE MOGU BITI RASTURAČICA BRAKOVA, NIJE IMAO BURMU!” Anđela omalovažila Zvezdanovu vezu sa Anom – Slavnić je PRESEKAO

Showbizz

“NE MOGU BITI RASTURAČICA BRAKOVA, NIJE IMAO BURMU!” Anđela omalovažila Zvezdanovu vezu sa Anom – Slavnić je PRESEKAO

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić.

– Zar te nije blam da nečiji brak omalovažavaš govoreći da nema burmu i da to nije brak, znaš li koliko brakova ima burmu, a ne sastave ni pet godina? – glasilo je pitanje.

– Nikad nisam omalovažavala taj odnos. Ako nemam burmu na ruci nisam udata, to je formalnost, papir. Ne bi ništa verovatno bilo drugačije, ali Mića je jednom rekao da me ne opravdava. Govorila sam da nema burmu, ali meni niko ne može da kaže da sam rasturila brak jer je to vanbračna zajednica. Ljubavnica mogu biti samo ako je neko bio u braku – rekla je Anđela.

– Kad je Tara Simov bila sa Ša nisi tako govorila – rekla je Dušica.

– Oni su bili u braku, Ša i Ivana. Ja ne opravdavam sebe – rekla je Anđela.

– Meni je to nevažno, možeš dve godine u lošem braku ili petnaest godina u vanbračnom. On se oseća kao da je izdao prijatelja. Treba da kažeš da nisi to mislila iako si rekla – rekla je Matora.

– Niko nije čuo kad je rekla “hoću sa njim da imam dete, da ja nisam prolazna avantura kao ono što je bilo 15 godina” – rekao je Neca.

– Nisam to rekla. On može i ima pravo da ide kod druge, ja neću trčati jer sam ga izabrala kao i sve epitete koje su mi pripisali uz njega. Ja nisam tip da idem od drugog do trećeg. Da sam znala da ću ga upoznati verovatno ne bih ni ušla – rekla je Anđela.

– U vanbračnoj zajednici se možeš oženiti kad hoćeš, drugo su moralni kodeksi. U braku imaš ljubavnicu. Paralelna veza i brak su prevara i preljuba. Ovde baratam terminima. Prevariti ženu i partnera je velika razlika. Svaka se prevara osuđuje, ona je devojka, a ne supruga. On je živeo u vanbračnoj zajednici sa partnerkom, a ne ženom – rekao je Mića.

– Zauzet čovek i ona ulazi u vezu – rekla je Marija.

– Meni je vanbračna zajednica bila više od braka, ne gledam na to tako kad živim sa nekim toliko dugo – rekao je Zvezdan. (e-turneja.com)