NI SAMA NE ZNA KAKO JOJ JE! Anđela priznala da tek sad shvata šta je uradila, pa otkrila da nema kome da se poveri u Beloj kući!

Showbizz

NI SAMA NE ZNA KAKO JOJ JE! Anđela priznala da tek sad shvata šta je uradila, pa otkrila da nema kome da se poveri u Beloj kući!

Prvo pitanje u večerašnjoj emisiji “Pitanja novinara”, postavio je novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević. Pitanje je bilo za Anđelu Đuričić:

Pratimo svi tvoje ponašanje, a ja vidim lično da se ti osećaš loše. Mene zanima koliko ti je teško, i da li se osećaš da te niko ne razume? – upitao je Darko.

Iskreno, ja sama sebe ne razumem. Moram da kažem da se ja pogrešno često izrazim. Mnoge stvari su se desile prebrzo. Meni se sve skupilo u glavi. Ne znam šta bih rekla jer ni ja sama ne znam kako se osećaš, zbunjena sam, zbog svega što se izdešavalo i što se dešava. Sada kada je u izolaciji, ja sam sama i razmišljam o svemu i većam, previše razmišlkjam. Ništa ne znam. JA sam sama kriva za sve, niko mi drugi nije kriv. To je takav period. – rekla je Anđela.

Što ne pričaš sa nekim? – upitao je Darko.

Nije normalno da ćutim, ali ja sam zatvorena osoba. Pričala sam sa Anom, ali ne znam ni šta bih joj rekla, isto tako nemam šta da kažem, ne bih nikoga da mračim, ali ne volim da ikoga maltretira. Moram da kažem da sam ja držala mnoge stvari za sebe. Izgledalo je kao da se bojim za sve. Ja sam problem, ja ne volim nikoga da opterećujem – rekla je Anđela pa dodala:

Noramalno je da neko ima neku osobu sa kojom može da priča, njemu je to Matora, ali ja to ne mogu – rekla je Anđela.

Sa Anom sam pričala u prar navrata, sa Matorom slabije. Ona ode da trenira, pa bleji sa Mikicom, oni se zezaju, ona je meni rekla da ćemo razgovarati, ali je lepo rekla da može da me posavetuje, ali da neće da rešava naše probleme. Ja se sada ne osećam prijatno da joj priđem sa tim problemima. – rekla je Anđela. (e-turneja.com)