‘NIJE MI BIO NI U MALOM MOZGU!’ Aleks došla kod Zorice po savet, otkrila kakve misli je muče, pa istakla da je Zvezdan USLOVLJAVA

Showbizz

‘NIJE MI BIO NI U MALOM MOZGU!’ Aleks došla kod Zorice po savet, otkrila kakve misli je muče, pa istakla da je Zvezdan USLOVLJAVA

Aleksandra Nikolić poverila se Zorici Marković, te je koje misli joj se vrzmaju po glavi, kada je Zvezdan Slavnić u pitanju.

On je kreno da te poiljubi, ali nije ispeo? Kako se to završilo? – upitala je Zorica.

Govorio je da se ne igram njegovim emocijama. Potencirao je da sam ga napustila, želeo je da mi nabije osećaj krivice. Ja sam rekla da ništa nismo uradili – kazala je Aleks.

Je l’ on pod to smatra da ste se gledali? Je l’ si pričala nekom u vezi vas? – upitala je Zorica.

Kazala sam da smo se gledali – rekla je Aleks.

Istina je da kad popije da te gleda, ali da se dešavju česte svađe, koje nisu imale veliku težinu. Mislila sam da si me ukapirala da si mu simpatična – rekla je Zorica.

Kad sam ja htela da prekinem komunikiaciju sa njim, bio je ljut kao ris – rekla je Aleks.

Šta on očekuje? On je prema meni dobar, besprekoran. On je mislio da sam ja tebi sve i svašta napričala, očigledno. Neki su komentarisali da ste se gledali sve vreme, ali ga nas dve nismo pominjale. Maja je sve vreme aludirala da ga jedeš pogledom, ali sa to zanemarila. Tema našeg razgovora nikad nije bio Zvezdan – kazala je Zorica.

Nije mi bio ni u malom mozgu, postojali su pogledi, ali ništa dalje od toga – rekla je Aleks. (e-turneja.com)