RODILA BIH MU DECU: Anđela odlučila da OPROSTI Zvezdanu ispad sa Aleks! Ona sve radi zbog igre i priče!

Showbizz

RODILA BIH MU DECU: Anđela odlučila da OPROSTI Zvezdanu ispad sa Aleks! Ona sve radi zbog igre i priče!

Nakon Zvezdana Slavnića, u Šiša bar je stigla Anđela Đuričić, koja je otvorila dušu voditelju Marku Đedoviću o problemima u svojoj vezi.

Kako si? – pitao je Marko.

Dobro, okej sam skroz. Imala sam sličnih situacija u životu. Juče sam veliki bol doživela posle toliko vremena, crno mi je bilo ispred očiju. Osećala sam se izdano, poniženo. Onda je prošlo malo vremena, Zvezdan mi je objasnio stvari, Mića isto neke, ispalo je da nije tako crno. Posložila sam realnu sliku. Ne mogu da kažem da sam poverovala, ali ja njega poznajem. Videla sam da mu je teško, rekla da ću da budem uz njega.

Ništa se nije desilo, ali to ne menja činjenicu da je nešto trebalo da se desi. Kaže da je to hteo u trenutku da uradi, samo u trenutku, da ga je tako prebacilo. Beg nekako. Ja sam teška. Promenila sam sve što je tražio. Trudim se da ne pogrešim. Naravno da ću nekim ljudima da drsko odgovorim, jer znam šta mi pričaju iza leđa. On mene takvu ne želi, želi da sa svima budem okej, da sa svima budem fina. ne mogu, jače je od mene.

Ali trudiću se i to da promenim. On smatra da treba da reaguje jer je on muško, sve mu prepuštam – rekla je Anđela i počela da plače u jednom trenutku.

Znaš šta je meni bilo čudno. Mi smo se grlili i mazili i on ustaje i kaže mi to. Kosi mi se, istog trenutka mi se kosi. Meni u glavi samo crno, da igra igru sa mnom, da sam cilj bila i ja. On je mene izdvojio i pre ulaska, rekao mi je da sam ja sve najčistije, ono za brak, za decu. O

nda sam pomislila da je ciljano na mene. Jer ove druge su svašta i radile, ne bi bilo čudno. Posle smo pričali, ja sada verujem njemu šta mi govori. Sviđa mu se lepa žena, imao bi odnos sa njom, bio u kombinaciji, ali kaže da neke stvari nikada ne bi mogao da dopusti sa njom. Prosto ne. A naročito ne sad, kad je video da je njoj samo rijaliti u glavi – dodala je ona.

Što je ona sve to radila? – pitao je Marko.

Otkad smo se smuvali Zvezdan i ja, otkad sam rasturačica brakova, najnemoralnija, žene su dale sebi za pravu da mogu da se muvaju sa njim. Ja nosim taj krst, a one će biti glavna priča. Između njih je i Aleksandra. Ja vidim Aleksandri u očima kad se njoj neko svidi. Sviđa se on njoj fizički, ali sve ovo je radila zbog igre i priče. Filip je rekao milion puta da je njoj glavna priča najbitnija, to je pričao i za njenu vezu sa Dejanom – pričala je Anđela.

Postoji li mogućnost da si ostala trudna? – pitao je Marko.

Ne, ne, zanemari to. Uglavnom, Aleks se igrala samo da bi bila u glavnoj priči – rekla je Anđela.

Rekla si da je Zvezdan ljubav tvog života, da li bi mu rodila dete? – nastavio je Đedović.

Bih. To sam rekla i u najvećoj raspravi. Nisam prešla preko ovoga juče, nisam to zaboravila. Rekla sam mu sad da nema komunikaciju sa njom, jer ona potencira komunikaciju sa njim. Maloj Anđeli je rekla da je Zvezdan zaljubljen u nju. Hvala Bogu, Zvezdan je saznao, pa je obavio razgovor sa njom. Jasno su postavljenje stvari. Rekao joj je: “Igrala si se, kraj i završeno”.

Njoj odgovara da pravi priču, samo da bi pravila priču. Nisam verovala da je u stanju meni ovo da uradi, pre tri dana je pričala da mi ništa loše ne bi uradila. On je krivac 100%, nema šta. Taj mali ispad ću da oprostim, potrudiću se da radim an tome da više nema takvih ispada – poručila je Đuričićeva. (e-turneja.com)