PONOVO POGAZILA SVOJ STAV! Anđela poručila da VERUJE Zvezdanu, ali ipak ide sa njim u IZOLACIJU: Idemo u paketu (VIDEO)

Showbizz

PONOVO POGAZILA SVOJ STAV! Anđela poručila da VERUJE Zvezdanu, ali ipak ide sa njim u IZOLACIJU: Idemo u paketu (VIDEO)

Zvezdan Slavnić se obratio zadrugarima nakon što je poništena odluka Nenada Lazića Nece, koji je prvenstveno odabrao njega i Aleksandru Nikolić za potrčke, a potom Slavnića i Žanu Đorđević.

Ja se slažem sa tim da smo Aleks i ja glavna tema u kući. Ne slažem se da bi nas svi odabrali. 80% da, prijatelji ne. Neca bi svakako toi uradio, to je on. Ne bi uradili Matora, Ša… Kao i neko dobar sa Aleks, ostatak kuće da. Meni je drago što ne idem sa njom, samo iz jednog razloga, da ona ne bi izgubila pare. Svakako bi Anđela išla sa mnom. Draže mi je što je stavio mene, nego npr. Anđelu i Kerića – rekao je Zvezdan.

Reč je dobila Žana.

Nije mi bilo očekivano da spoji Zvezdana i mene, pre Marka i mene. Ali nemam ništa protiv. Družićemo se, ćaskaćemo – rekla je Žana.

Anđela Đuričić se nadovezala.

Zvezdan i ja smo jutros dugo pričali. Nikad iskrenije nego jutros. Verujem mu za sve situacije. Na Žani se prelomilo jer je rekla da je njen tip. Bože, mora Zvezdan da se pošalje u izolaciju da se odvoji od izolacije. Nas dvoje idemo u paketu zajedno, šaljite nas zajedno – rekla je Anđela koja je, podsetimo, prošlog ponedeljka rekla da neće ići u izolaciju sa Zvezdanom, jer mu veruje.

Ja očekujem Marka Markovića tamo ili nikako – dodao je Zvezdan.

Ne bih imala svakako problem i da je Aleksandra, ja bih svakako išla sa njim – poručila je Đuričićeva.

Ja neću da idem, nismo u vezi, pa i da jesmo, ne bih išao – dodao je Marko Marković. (e-turneja.com)