‘DA MI ŽELJKO UMRE AKO LAŽEM’ Miljana ubeđivala Mariju da je Bebica prevarant, Kulićka ih podržala u raskrinkavanju: SNIMITE FILM O SVIM NJEGOVIM PREVARAMA!

Showbizz

‘DA MI ŽELJKO UMRE AKO LAŽEM’ Miljana ubeđivala Mariju da je Bebica prevarant, Kulićka ih podržala u raskrinkavanju: SNIMITE FILM O SVIM NJEGOVIM PREVARAMA!

Miljana Kulić iznervirala se jer Janjuš nije dao pare Zoli i njoj, a zatim je Marija Kulić došla da im saopšti da ne želi da vidi ni nju ni Zolu na rođendanu.

Nije imao para – rekao je Zola.

U džepu je imao pun štek para, i Aleksandri je dao 500. Adame, je l’ si dao pare za pivo Janjušu – rekla je Miljana.

Ne, ne – rekao je Labunski.

Eto, ovde nemaš priajtelja osim Cara, shvati to – rekla je Miljana.

Izlazim, Nenad će sa mnom, ne želim da se moj rođendan slavi ovde. Zola neće zakoračiti na moj rođendan, sa Zoricom i Mićom igraj rijaltii. Doku*čili ste mi, neću da se igram sa vama – rekla je Marija.

Zola upozoravam te da se sa bolesnicima (Bebicom) ne ograš – rekla je Miljana.

Imam devet života. AJde da smislimo zadatak za Drvo, da ubediš Mariju da se film neće snimati – rekao je Zola.

Moja, moja ne tvoja prodica, njegova deca, moje ćerke Tijana i Ana neće biti u filmu, on može. Ku*va ne može da glumi Tijanu, je l’ ti jasno? – pitala je Marija.

Najjača scena ti je kad on zagovara tvog muža dok ti ona krade pare. U Bosinu zdravlje se kunem da je bilo tako – rekao je Zola.

Da Željka nikad ne vidim, da mi željko umre, da mi umru svi. Nagovarao je tatu dok sam krala novac. Nikad više u životu Željka da ne vidim ako sam jednu re, jedno slovo slagala – rekla je Miljana.

Ne kuni se u dete – rekla je Marija.

Nikad mi nije rekao da ne uzimam pare, ima još mnogo stbvari koje ne znaš – rekla je Miljana.

Je l’ te nije strah Boga da stojiš uz njega. Marija kunem ti se porodicu svoju ne video ako sam joj ja ikad tražio da uzme pare od vas, ikad – pitao je Zola.

Snimajte film o njegovim prevarama – rekla je Marija.

Vodio ju je kod čoveka zbog kojeg Siniša i ja drhtimo kad ga pomenemo – rekao je Zola. (e-turneja.com)