‘OVO RADI JER JE NEPRIZNATI ZET KULIĆA’ Zolin drug Ivica OSUDIO Miljanu i Čolića posle SUKOBA sa Bebicom, ne veruje u njihovu LJUBAV!

Showbizz

‘OVO RADI JER JE NEPRIZNATI ZET KULIĆA’ Zolin drug Ivica OSUDIO Miljanu i Čolića posle SUKOBA sa Bebicom, ne veruje u njihovu LJUBAV!

Danas se na porodičnom haosu dogodio veliki haos tokom raspodela uloga za film “Viši cilj”. Nenad Macanović Bebica je pobesneo kad je čuo da Miljana Kulić i Zola planiraju da se u filmu nađe i Bebicina bivša žena, pa je počeo da pravi haos i lomi televizore.

Marija Kulić se dodatno iznervirala kad je saznala da Miljana i Zola žele da njene ćerke Tijanu i Anu Kulić glume Maja Marinković i Aleksandra Nikolić.

Za portal Pink.rs se oglasio Zolin prijatelj Ivica, koji je osudio Čolića i Miljanu.

Ovo je sramno od Miljane Kulić, a Zola više ne zna da li je inspektor, policajac ili je reditelj. Miljana Kulić zaboravlja da je Bebica bio uz nju danju, noću, dok je bila u opasnosti za život. A Zola je zaboravio sve laži koje je Miljana Kulić izgovarala protiv Zole – da je prevarant koji je trošio njen novac, da joj duguje 160 hiljada evra, da ju je t.kao u podrumu kod mene, a da sam je ja držao. Zar je moj drug to sve zaboravio i preko noći stekao poverenje u Miljanu? – krenuo je Ivica, pa nastavio:

Sad 70% filma želi da radi na Miljaninoj priči, kako je Bebica zagovarao Miljanu dok je krala novac više puta. Moj drug je bio žr.va laži Miljane Kulić. Pa i ja sam bio prozvan u emisiji kod Dušice Jakovljević od Marije Kulić, na osnovu priče Miljane Kulić.

Moj drug samo sebe ponižava svim ovim i mislim da sve ovo radi zato što je nerpiznati zet Kulića. Dok je Bebica kod Kulića, uvek mu preti opasnost da će se Miljana vratiti Bebici. Ne mogu da verujem da se toliko zaljubio u Miljanu, da sve ovo radi zbog ljubavi koja je kratkog veka – istakao je on. (e-turneja.com)