ZVEZDANOVA ŽENA VANREDNO ULAZI U ZADRUGU, ima 1 javno obećanje: EVO ŠTA MU SE SPREMA

Showbizz

ZVEZDANOVA ŽENA VANREDNO ULAZI U ZADRUGU, ima 1 javno obećanje: EVO ŠTA MU SE SPREMA

“Ja tvrdim da ćete to čuti, samo ne sada!”

Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink televizije, danas je putem Instagram objave otkrio da će se u “Zadrugu” ovog vikenda useliti Ana Kovačević, nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića.

– Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savjetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih donio neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi! Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića – poručio je Željko Mitrović.

Ana se sinoć uključila u emisiju “Pitam za druga”, koju su vodile voditeljke Sanja Stanković i Ana Radulović, gdje je pričala o javnoj prevari koju je doživjela.

Međutim, Ana je ostala misteriozna kad su joj voditeljke postavile pitanje o njenom životu sa Slavnićem, a nakon Željkove objave je jasno da je ovu priču ostavila za “Zadrugu”.

– Kakav je tvoj život bio sa njim? – pitala je Sanja.

– Ne bih da se uvrijedite, ali više ne bih da pričam na tu temu, biće prilike. Izašla sam u susret vama i “Premijeri”, ali sada da pričamo kakav je moj život bio sa Zvezdanom… Ja tvrdim da ćete to čuti, samo ne sada – poručila je Ana.

– Ukoliko Zvezdan kad izađe napolje proba da se pomiri sa tobom, da li postoji šansa da mu oprostiš? – pitala je Ana Radulović.

– Nikada – bila je izričita Ana. (balasevizam.novi.ba)