OVO SU SVI DETALJI EMOTIVNOG ODNOSA ZVEZDANA I ANE! Ćurčićeva ga JURILA 15 GODINA, a Ksenija Pajčin joj BILA TRN U OKU

Showbizz

OVO SU SVI DETALJI EMOTIVNOG ODNOSA ZVEZDANA I ANE! Ćurčićeva ga JURILA 15 GODINA, a Ksenija Pajčin joj BILA TRN U OKU

Zvezdan Slavnić, koji je javno prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, pokajao se kada je ugledao na pragu Bele kuće i odlučio da preko noći ostavi svoju ljubvanicu Anđelu Đuričić.

Kako Slavnić ističe on i Ana se poznaju dugi niz godina, a Ćurčićeva je oduvek bila slaba na njega, te ga je čak svojevremeno jurila kako bi bili zajedno.

– Od kad ste vi zajedno, kad je bio njen prvi brak? – pitao je Mikica.

– Pa mi se znamo iz srednje škole, ona je bila u nekoj turbulentnoj vezi, ja sam bio sa Ksenijom. Posle sam završio tamo gde sam završio, ona mi je dolazila u posete. Bili smo kao najbolji drugovi, posle je naišao normalac, tu su bili u braku, ali smo se mi družili, išli na večere. Ja sam u međuvremenu bio i sa Sarinom mamom, posle su krenuli problemi. Ona je raskinula sa njim, razvela se. Razveo sam se i ja. Krenule su varnice, samo smo ubrzali proces nekako – rekao je Zvezdan.

– Sad mi je dosta jasnija slika. Ona tebe voli kao Boga, vidi se – rekao je Mikica.

– Njoj srce da treba, ja bih joj dao, ne bih razmišljao. Ona je deo mene kroz ceo moj život. Pričao sam joj i kad sam se zaljubio u Kseniju, malo je bila ljubomorna. Ona je mene 15 godina jurila da bude sa mnom… Nikad nije muljala, a ja jesam i priznao sam, pre ovoga – rekao je Zvezdan.

– Kad je praštala, neka prašta i sad – rekao je Mikica.

– Još javno (smeh) – rekao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku teksta. (kurir.rs)