ZVEZDAN SE PREDSTAVLJA KAO ŽESTOK MOMAK, A REALNOST JE DRUGAČIJA! Kristijan progovorio o Slavnićevom ROBIJANJU: Kao žena je SLUŠAO

Showbizz

ZVEZDAN SE PREDSTAVLJA KAO ŽESTOK MOMAK, A REALNOST JE DRUGAČIJA! Kristijan progovorio o Slavnićevom ROBIJANJU: Kao žena je SLUŠAO

Bivši kriminalac i bivši zadrugar Kristijan Golubović otkrio je detalje iz perioda kad je Slavnić robijao, pa je ispričao da se nije ponašao kao kriminalac iza rešetaka.

Kristijan tvrdi da Zvezdan nije bio član zatvorskih bandi, te i da je gledao samo sebe da zaštiti od svega što je tamo moglo da ga snađe.

– Zvezdan je bio niko i ništa što se tiče kriminala u Beogradu i verovatno javnost ne bi ni znala ko je on da nije ubio čoveka zbog Ksenije Pajčin. Znam da se branio pred policijom i govorio da ga je nekoliko puta udario pištoljem u glavu u samoodbrani, pa je tako slučajno opalio pištolj. Pričalo se isto tako da je zverski ubio Olivera Jovanovića jer je nešto dobacio Kseniji Pajčin. On tvrdi da Ksenija te večeri i nije bila tu, on je možda nešto mutio. Ostaje da se vidi kako je moguće da je kazna zatvora umanjivana nekoliko puta – priča Golubović na početku i dalje otkriva kako se Zvezdan ponašao kad je otišao na izdržavanje zatvorske kazne:

– Posle tog ubistva počeo je da radi s drogom, pa je tako pao, na kraju su ga uhvatili. Pao je u Kragujevcu ili Požarevcu, pa je dobio dve ili tri godine zatvora. U zatvoru se nikad nije čulo za njega. Nikad nije bio u ekipama ili nekim klanovima, nego je sve radio sam za sebe. To vam govori da on u zatvoru nije bio velika glava, nije se bio, nije klao, nije kršio pravila nego je, kao žena, sve slušao i aminovao. Verovatno je dobio instrukcije od spolja kako treba da se ponaša, pa je sledio to da bi ranije izašao iz zatvora. On je tamo bio manji od makovog zrna, čim se za njega nigde nije čulo. Vi znate da se o zatvorenicima koji su opasni priča i van zidova zatvora. Šta ste ikada čuli o Zvezdanu iz tog vremena? Ništa! On je tamo bio niko i ništa, to je i pokazao kad je ušao u rijaliti.

Slavnić nikad nije smeo da me blati

Bivši zadrugar kaže da Zvezdan nikada nije pričao loše o njemu, ali da nije stajao ni u njegovu odbranu kad su drugi zadrugari pokušavali da ga ponize.

– Zvezdan nikad nije smeo da priča ružne stvari za mene, ali je aminovao kad drugi pričaju loše. Znao je uvek da sam dobar prijatelj njegovog oca Moke, zato je ružno što je dopuštao da u njegovom prisustvu mene neko blati. Trebalo je da prekida to kad se pričalo u rijalitiju, a ne da ćuti. Kad sam to video, on je postao mrtav za mene. Ne može da mi stane na crtu nikako, a da ga blatim sad na sve strane, neću iz poštovanja prema njegovom ocu. Videli ste kako se ponašao kad je Filip Car kog mogu da nosim u zubima?

Iz poštovanja prema Aci Buliću ne pričam o vezi s Anom

Golubović kaže da su poznati biznismen Aca Bulić i on dobri prijatelji, te da iz poštovanja prema njemu ne želi da otkriva detalje njegovog odnosa sa Zvezdanovom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić.

– Za sada neću pričati detalje njegove i Anine veze, bilo je tu svega i svačega. Kad bih progovorio o Ani i Buliću, sve bi se treslo, ali mi smo dobri prijatelji i ne ide da bez njegove dozvole pričam bilo šta. Znam da bi me posle zvao, neću da budem takav čovek.

Zvezdan je varao ženu po celom Beogradu

Kristijan tvrdi da se Ana poverila njegovoj devojci Kristini Spalević, pa joj je pre ulaska u rijaliti otkrila da je saznala da joj je Zvezdan neveran.

– Ana je pričala mojoj Kristini sve o Zvezdanu, da je on varao po celom Beogradu. Saznala je sve još kad je počelo ono pipkanje po rijalitiju sa Aleksandrom Nikolić. Tad je bilo jasno da Ana nije jedina žena u njegovom životu, što je posle potvrdio vezom s Anđelom Đuričić. On je švrljao okolo, mislio je da ona nikad neće da sazna, ali je verovatno već tad dobijala poruke sa strane da joj Zvezdan nešto radi iza leđa. (kurir.rs)