“BOŽE, KOJA SRAMOTA, PONIŽAVAJUĆE!” Anđela saterana u ćošak – Sve vreme je OBMANJIVALA Zvezdana i javnost OVIM!

Showbizz

“BOŽE, KOJA SRAMOTA, PONIŽAVAJUĆE!” Anđela saterana u ćošak – Sve vreme je OBMANJIVALA Zvezdana i javnost OVIM!

Anđela Đuričić se svim silama trudila da se kroz dve sezone “Zadruge” pokaže kao izuzetno moralna i poštena devojka, a osim kućnog vaspitanja i pravih vrednosti koje je isticala da ceni i poštuje, neretko voli da naglasi kako je prirodno lepa i zgodna.

Njena lepota svakako da je neosporna i očigledna, ali su verni gledaoci ozbiljno počeli da sumnjaju u obl.ne koje Anđela voli da istakne uskom garderobom.

Na društvenim mrežama isplivao je snimak na osnovu kojeg fanovi tvrde da se Anđela zapravo služi raznim “pomagalima” kako bi naglasila svoje obline, a posebno za.njicu.

Kako se može pročitati u komentarima, većina je mišljenja da je Đuričićeva ispod uske roze haljine sa otvorenim leđima, sinoć tokom emisije “Pitanja gledalaca”, zapravo nosila poseban donji v.š sa umecima, koji čine da ženska za.njica izgleda veće, oblije i podignutije.

Njoj je iz haljine izvirio vrh donjeg v.ša, što je jasno istaknuto i na snimku, a mnogi su je osudili zbog ovoga, smatrajući da čak i time pokušava da prevari Zvezdana Slavnića i da ga zadrži uz sebe na sve moguće načine. (e-turneja.com)