BEBICA ISPOLIVAO MILJANU, OKUPAO JE CELI Kulićka se ZALETILA, ČUPALA ga, GREBALA, obezbeđenje je jedva SKINULO s njega! HAOS

Showbizz

BEBICA ISPOLIVAO MILJANU, OKUPAO JE CELI Kulićka se ZALETILA, ČUPALA ga, GREBALA, obezbeđenje je jedva SKINULO s njega! HAOS

Zadrugari su dobili priliku da u emisiji “Gledanje snimaka” vide kako se Marija Kulić proveselila na svom rođendanu, a kako je popila koju čašicu više, povela se polemika oko njenog ponašanja, a prvo koja joj je bilo šta zamerila bila je njena ćerka Miljana, ne štedeći je komentarima. Međutim, ono što su svi primetili jeste da je celoj sitauciji prisustvovao i Nenad Macanović Bebica, ali Kulićeva na njega nije obraća pažnju, te ga je u više navrata iskulirala.

– Nema nikakve veze, ja sam pre toga napušio Zolu, to sa naočarima i kuliranjem nema nikakve veze. Znala je da je Zola tu, pa nije htela da pravi neki problem pred njim – rekao je Bebica, pa se povukao, da bi neprimetno sipao vodu u šolju i krenuo ka Miljani da bi je polio, što je nju razbesnelo.

– A ove zaje*ancije, za to ćeš videti… Ne možeš ti mene da prskaš – rekao je Macanović dok je polivao Kulićevu.

– Sad ćeš da vidiš – besno je rekla Miljana. – Ona je mene polila prva! To sam ti rekao, sa mnom ne možeš da se z**ebavaš – rekao je Bebica.

– Polako, polako – rekla je Miljana.

– Srediće ga kad se ne bude nadao – rekao je Car.

– Sad ću da ga sredim! Dobacuje mi se sve vreme – rekla je Miljana.

Miksi nije mogla da zaboravi polivanje, odmah je odlučila da se osveti Bebici. Poletela je na njega, stigla u sobi gde ga je odmah oborila.

– Koga ti polivaš? Koga ti polivaš? 24 sata dobacuje, ne mogu više da ga slušam! Videćeš, j*baću ti mamicu smrdljivo za ovo. Pljuvanje ti nisam zaboravila, a ni ovo polivanje! Nemoj više da dobacuješ! Boli te što Zola ne reaguje. Ne postojiš više za mene. A pljuvanje i polivanje ti nisam zaboravila! – govorila je Miljana, a obezbeđenje je jedva skinulo sa njega. (kurir.rs)