OVO SU RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ KOJI SU JE SE ODREKLI: Njen otac doživio nervni slom zbog veze sa Zvezdanom, NE IZLAZE IZ KUĆE (FOTO)

Showbizz

OVO SU RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ KOJI SU JE SE ODREKLI: Njen otac doživio nervni slom zbog veze sa Zvezdanom, NE IZLAZE IZ KUĆE (FOTO)

Učesnica rijalitija “Zadruga 6”, nalazi se u centru pažnje, nakon što je stupila u vezu sa 23 godine starijim i oženjenim Zvezdanom Slavnićem, koje je zbog nje ostavio ženu Anu.

– Roditelji Anđele Đuričić od bruke ne smiju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova kćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja ima se*sualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku – priča izvor.

– Roditelji Anđele Đuričić su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevjenčane partnerke Ane, koja je riješila da na odnos s njim zauvijek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mjesta – završava izvor.

Anđela Đuričić bila je trećeplasirana učesnica Zadruge 5, i tada je pobrala mnogobrojne simpatije gledalaca svojim kulturnim, patrijarhalnim i umjerenim ponašanjem i roditelji su tada bili itekako ponosni na nju.

Oni su u finalnoj večeri “Zadruge 5”, ušli da se pozdrave sa svojom mezimicom i tada je javnost prvi put imala priliku da ih vidi.

Anđela im je tada potrčala i zagrljaj i emocije su je potpuno savladale kada je ugledala roditelje na vratima Zadruge.

– Kako dobro izgledate, ne mogu da verujem da vas vidim. Ne mogu da vjerujem da vas vidim. Nisam vas očekivala – govorila je tada Anđela svojim roditeljima, dok su joj sve vrijeme tekle suze niz lice od sreće. (balasevizam.novi.ba)