MOKA SLAVNIĆ SE OBRATIO ANĐELINIM RODITELJIMA: “Svi SELJACI…” Poslao jaku poruku u Crnu Goru, SVE GORI

Showbizz

MOKA SLAVNIĆ SE OBRATIO ANĐELINIM RODITELJIMA: “Svi SELJACI…” Poslao jaku poruku u Crnu Goru, SVE GORI

Veliki broj gledalaca osudio je postupak zadrugarke Anđele Đuričić i već danima je goruća tema pitanje brakolomništva koje je počinjeno u Beloj kući.

Podsjetimo, za slučaj da to do sada ne znate, Anđela je stupila u vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, koji je kod kuće ostavio nevjenčanu suprugu, Anu Ćurčić.

Proslavljeni košarkaš i otac najkontraveznijeg rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića, Moka Slavnić, govorio je za “Hype” televiziju i uputio poruku Anđelinim roditeljima.

-Mogu samo da vam kažem sledeće. Ako vi, kao i možda neki, niste shvatili moju poruku kada sam rekao da sam plakao zbog Anđele jer je gledam kao ćerku, sve njene tuge i nezadovoljstva koje je doživela ničim nije bilo izazvano sa njene strane. Zato to i preživljavam tako i više bih voleo da moj sin nadrlja pet puta nego ona. Jedna devojka koja se zaljubila u mog sina, na žalost po nju, na sreću po mene, ali mislim da neće imati razloga da se za to kaje jer moj sin voli otvorenog srca. Budite ponosni na nju, a ne da pogrešno shvatate reči koje je neko izgovori. Svi seljaci, svi koji su zlobni što imate takvo dete, nemojte da vodite računa o tome – poručio im je Moka.

Detaljnije u prilogu ispod. (balasevizam.novi.ba)