‘DO JUČE PRAVILI DECU, SAD NA MOJU BOL TERA INAT NJEMU!’ Ana i Zorica žestoko isprozivale Anđelu, shvatile da Đuričićeva sve radi zbog Zvezdanove REAKCIJE!

Showbizz

‘DO JUČE PRAVILI DECU, SAD NA MOJU BOL TERA INAT NJEMU!’ Ana i Zorica žestoko isprozivale Anđelu, shvatile da Đuričićeva sve radi zbog Zvezdanove REAKCIJE!

Zorica Marković isprozivala je Anđelu Đuričić zbog izlaganja na “Pretresu nedelje”, pa je optužila da samo traži razlog da ispadne žr.va.

Nabija ti osećaj krivice, j*bao, pa ostavio. On bez trunke osećanje izgovara, a do juče pravili decu, kućicu – rekla je Zorica.

Velika ljubav ako je otpatila za dva dana – dodala je Ana.

Uhvatila se za ono da je on nju j*bao iz inata kad ste se svađali. Pošto nije izazvala napad celog stola da ispadne žrtva, ona se čupa, Zvezdanu dupla krivica, a ti ćeš da se sažališ i da pogaziš sve. Zašto si došla i da prebaciš kanal, a raspadaš se pet meseci. Šta bi bilo da nisi došla? Šta bi bilo sa njim? – govorila je Zorica.

On bi ovde bio, punio, ona bi zatrudnela – dodala je ona.

On je navučen od strane ovde devojke. Kad si čula da planiraju sve što planiraju? – pitala je Zorica.

Ja sam tad pristala da uđem, a sve ću mu to reći i reći da je ispao trodupla budaletina – poručila je Ana.

Eto koliki je čovek ona njega oper stavlja ispred sebe – dodala je Markovićeva.

Neko ko je do juče pravio decu, planirao brak, tri sina, plače dva dana i jedba čeka pretres da izgovori kako je ona stavila tačku jer je ona njemu bila inat. Devojko, to sad radiš na moju bol iz inatu njemu – vikala je Ana.

Je l’ mogu jednu teoriju? Mića možda nije dozvoljavao da se ona nap.da da ne bi bila žr.va – dodala je Miljana.

Kako ona da bude žrtva? Radila je sve nečasne stvari – rekla je Ana.

Jedina istina što je rekao neko je da 70% kuće boli k..ac za njih dvoje. Tu nema efekta da ona postane žrtva, ova žena na sve liči, ali na to ne. Ona dostojanstveno nosi svoju bol, a ova je lukavo to uradila, a ne mislim da je toliko pametna. Svalila je krivicu na Zvezdana Slavnića, a on nije zucnuo, pa je sav bes iskalio na ovoj ženi. Kad razbija gledam facu od male, ona je srećna. Sećam se kad je rekla: “Ako se ovom čoveku nešto desi, ti ćeš biti kriva” – pričala je Zorica.

I “Molim te nemoj da lomiš ruke”. Stojim i slušam i ne verujem, morala sam da kažem Ivani – nastavila je Ćurčićeva. (e-turneja.com)