ŽIVELA JE OSAM DANA I ZVALA SE ALEKSANDRA: Potresna ispovest Ane Ćurčić o PRVOM DETETU koje je izgubila, SUMNJA da je devojčica i dalje ŽIVA!

Showbizz

ŽIVELA JE OSAM DANA I ZVALA SE ALEKSANDRA: Potresna ispovest Ane Ćurčić o PRVOM DETETU koje je izgubila, SUMNJA da je devojčica i dalje ŽIVA!

Ana Ćurčić je sa svojim cimerima večeras podelila priču o svom prvom detetu koje je i izgubila, a za koje sumnja da je i dalje živo. Ana se rasplakala i otvorila dušu u emisiji “Pretres nedelje”.

Ana, Matora ti je otkrila da je u jednom trenutku ostala bez člana porodice, a ti si joj ispričala da si izgubila svoje prvo dete. Da li te ova priča i ovo potenciranje sa Anđeline strane da bi rodila Zvezdanu dete, da li te to posebno zaboli? – pitala je Ivana.

Ne, nema to veze sa tom pričom. Meni je prvo dete umrlo. Rodila sam devojčicu, živela je osam dana, zvala se Aleksandra. Sa mojim prvim momkom, koji je moja velika ljubav. Imala sam 19 godina. To je bilo dete iz ljubavi, hteli smo da se venčamo. Rodila sam živu, zdravu, pravu devojčicu, posle 8 dana je umrla. Pored toga mi je najveća bol što nikada nismo dobili papir da je živorođena, da je umrla, nisu nam dali da je sahranimo.

Dobila sam papir da je spontani pobačaj, tako da postoji sumnja da je ona možda živa. On mi je mnogo pomogao, rastali smo se u velikoj ljubavi. Hteli smo da imamo opštinsko venčanje, ali moj kum je poginuo. Ta priča nam se nije dala nikako – pričala je kroz suze Ana.

Rekla si da on nije odustao od te borbe – dodala je voditeljka.

On duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano. Zato sam ja na decu jako slava. Da li živa, možda mi ovo bude prilika da saznam. Samo su došli i rekli da je umrla. Sa njim sam u odnosima, da kad ga okrenem u pet ujutru, on bi mi uvek pomogao. On ima dvoje dece, ja dvoje dece, on ima i dvoje unučadi, ali to nam je ostalo… – nastavila je Ćurčićeva. (e-turneja.com)