ŠOK IZJAVA MOKE SLAVNIĆA: “Ako te vidim da JEDEŠ IZ KONTEJNERA, to će mi biti NAJSREĆNIJI dan u životu” Ovako je pričao o BIVŠOJ

Showbizz

ŠOK IZJAVA MOKE SLAVNIĆA: “Ako te vidim da JEDEŠ IZ KONTEJNERA, to će mi biti NAJSREĆNIJI dan u životu” Ovako je pričao o BIVŠOJ

Interesovanje za intiman život Zorana Moke Slavnića veće je nego ikada, te se u medijima mogu pročitati brojne verzije njegove burne prošlosti, ali i prvog braka proslavljenog košarkaša, u kome je dobio sina, bivšeg robijaša Zvezdana. Nijedan razvod nije prijatan, a Moka je svoj, navodno opisao ovako:

– Zvezdanovoj majci sam ostavio stan, lokal i kintu koju smo podelili. Bio sam srećan što nemam više, jer bih morao više da ostavim. Rekao sam joj: “Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu.”

Od tada je prošlo više skoro tri decenije i oni se više, prema njegovim riječima, nisu vidjeli. Do ponovnog susreta nisu doveli ni problemi njihovog jedinca, koji su se samo nizali.

– Bio sam na vrhuncu karijere kada sam se prvi put oženio i stvorio porodicu. Bili smo zajedno 15 godina. Pogrešno je mišljenje da košarkaši, vrhunski sportisti, nemaju vremena za porodicu. Njima je neophodna ta oaza ljubavi kako bi pružili maksimum na terenu – jedna je od rijetkih izjava Zorana Moke Slavnića o temi perioda života koji je proveo sa suprugom i sinom. (balasevizam.novi.ba)