“ČIJI DŽIP VOZI NA AMERIČKE TABLE?” – Ana prgovorila o Anđeli i muškarcu od 50 godina: Šokantne OPTUŽBE

Showbizz

“ČIJI DŽIP VOZI NA AMERIČKE TABLE?” – Ana prgovorila o Anđeli i muškarcu od 50 godina: Šokantne OPTUŽBE

Ana Ćurčić došla je na krevet kod Miljane Popović koja joj je odmah prenela detalje sukoba Anđele Đuričić i Filipa Cara, a onda i dešavanje iz kreveta Maje Marinković, dok je Zvezdan Slavnić gostovao u njemu.

– Ništa ga je isprovocirala, Slađa je bila tu i čula sam da je ona bila drska prema njemu i onda je on p*pizdeo i rekao: “Nemoj da pričam čime se baviš”, aludirao je na pro….uciju i čiji džip vozi na američke table i da je u pitanhju gospodin od 50 leta – pričala je Miljana.

– Znam da je Maja češkala Zvezdana, rekao mi je da su pričali o meni. Ona je valjda p**izdela zbog toga – dodala je Ćurčićeva.

– Mi smo ih svi minirali, ona je p**izdela zbog toga. Anita je otišla da bleji, ona je izgorela. Ja sam ga pozvala, izašao je i rekla sam mu rekla za situaciju za petak da razrešimo jer mi je rekao da je bilo i kod Marka Đedovića na intervjuu. Rekao sam da ode da spava, on kao: “Da odem da je zagrlim? Ne znam da li bi ona htela” – govorila je Popovićeva.

– On je legao, hteo i mučio se, ali ja sam samo to… Gde su se češkali? – dodala je Ana.

– Kod Maje u krevetu – odgovorila je Miljana.

– Zaj**avaš? Šta je sa čovekom? – pitala se Ana.

– Neco, da čujem tvoj izveštaj svega što je bilo dok sam bila u izolaciji. Rekao mi je da su se češkali i da su pričali o meni – rekla je Ana.

– Eto, to je bilo najudarnije, ništa više. Čemu potreba da on to priča? – odgovorio je Neca.

– Ja mislim da on radi nešto drugo i da hoće da obezvredi i da ga boli k*rac za sve devojke – govorio je Vračević.

– Je l’ on glumi Cara? To radi i on – rekao je Neca. (e-turneja.com)