SKANDAL! ANA UHVAĆENA U KRAĐI: Uklonila DOKAZE – Kamera snimila kako sakriva PREDMET koji je baš VAŽAN Zvezdanu!

Showbizz

SKANDAL! ANA UHVAĆENA U KRAĐI: Uklonila DOKAZE – Kamera snimila kako sakriva PREDMET koji je baš VAŽAN Zvezdanu!

Glavna tema medija u proteklih par dana jeste ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić.

Kako je poznato, Zvezdan Slavnić je prevario svoju nevječanu suprugu, Anu Ćurčić, sa 22 godine mlađom zadrugarkom, Anđelom Đuričić, sa kojom je prekinuo romansu neposredno poslijAninog ulaska u Bijelu kuću.

Međusobni odnosi ovih zadrugara su turbulenti jer Slavnić ne može da odluči sa kojom zadrugarkom želi da nastavi svoj odnos, pošto kako je navodio, Anu voli i ona mu je navika, a u Anđelu je zaljubljen.

Za vrijeme žurke, Anđela je potupuno podivljala zato što ju je Filip Car ponizio, rekavši da se bavila najstarijim zanatom, a Slavnić je pokušao da je smiri bezuspješno. Kada su se varnice utišale, ujutru nakon žurke, Ana je išla od zadrugara do zadrugara kako bi saznala detalje skandala, kao i to kako je Anđela i da li će se Zvezdan pomiriti sa njom nakon svega.

Ana i Zvezdan izabrani su za potrčke zbog čega moraju da provode vrijeme u izolaciji. Dok nikog nije bilo tu, Ana je otišla u rehabilitaciju gdje je sa kreveta uzela sliku, koja je tu dugo stajala.

Ona je netremice gledala u fotografiju, na kojoj je bio njen i Zvezdanov pas, a koja je Slavniću mnogo bitna, jer je nosio stalno uz sebe.

Ona je zatim uspomenu sakrila u svoj neseseri, koji je sklonila da ga niko ne bi pronašao. (balasevizam.novi.ba)