PREKORILA IH! Marija priznala da joj je DEGUTANTNO da gleda ćerku dok se ŽVALAVI, Ivan skočio: Je l’ si ti normalna?!

Showbizz

PREKORILA IH! Marija priznala da joj je DEGUTANTNO da gleda ćerku dok se ŽVALAVI, Ivan skočio: Je l’ si ti normalna?!

Voditeljka Ivana Šopić je nakon povratka sa reklama najavila zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide prvi poljubac pomirenja između Nenada Macanovića Bebice i Miljane Kulić.

Marija Kulić je dobila reč.

Najodvratnije mi je kad vidim da se žvalave, kad se vide jezici, to mi je toliko degutantno, da nemam reči. Odvratni su mi i Sanja i Marko ovde za stolom. Nenadu ne priliči, on je otac dvoje dece. Zna se kada se to radi, nemate baš toliku potrebu da se žvalavite. Ovo ostalo, nešto sam čula, nešto ne – rekla je Marija.

Nije da me boli, to su neke stvari koje su me pogađale u tom trenutku. Pričali smo o svemu tome, rešili smo sve i idemo dalje – rekao je Bebica.

Što se tiče ljubljenja, to je normalno, meni bar. Ja nemam osećaj da me snimaju kamere, on mi je pričao, a ja sam htela da skratim priču poljupcima. Smara me najiksrenije. Više predavanja neće biti. Samo bih rekla zadrugarima, pažnja, pažnja, u 15 do sedam, budite u pripravnosti. Neki su čekali do pola devet jutros, imali smo spektakl, žao nam je bilo da mučimo ljude – rekla je Miljana.

Videli smo da Miljana igra kao majka. Ja bih voleo pošto se Mariji ne sviđa kako se Miljana ljubi, voleo bih da vidim kako se Marija ljubi, nekako me to zanima – rekao je Ivan.

Ja pričam sa njom, a njega pitam pošto Miljana hoće da slaže, a obećali su da neće imati odnose – rekla je Marija.

Ne možeš sa zetom da pričaš o se**u, je l’ si ti normalna?! Ti si pričala da kod tebe stoje ko.domi i da deli po potrebi – rekao je Marinković. (e-turneja.com)