MILJANA KULIĆ NAPUSTILA ZADRUGU Isplivao ŠOK snimak, uhvaćena u Nišu sa njim, a kad budete videli šta su radili ŠOKIRAĆETE SE

Showbizz

MILJANA KULIĆ NAPUSTILA ZADRUGU Isplivao ŠOK snimak, uhvaćena u Nišu sa njim, a kad budete videli šta su radili ŠOKIRAĆETE SE

Miljana Kulić pala je u očaj od kada je Nenad Macanović Bebica samoinicijativno napustio “Zadrugu”. Može se pretpostaviti da su čelnici Pink produkcije upravo iz tih razloga rešili da naprave istupak, te je kontroverzna Nišlijka napustila imanje.

Kulićeva je uhvaćena upravo sa Bebicom, kojeg je podsetimo ostavila nekoliko dana pre njegove diskvalifikacije. Njih dvoje su se šetkali tržnim centrom, a u jednom radnji su se duže zadržali. Miljana je razgledala stvari na popustu, a Bebica je sve vreme bio kraj nje.

Snimak je ubrzo postao i viralan, a ispod su se nizali mnogobrojni komentari, mahom negativni: “Zar Miljana nije u Zadruzi?” ,”Kako je sa Bebicom u šopingu?” ,” Strašno”,” Gde je Miljana”, i slični.

Inače, opšte je poznato da zadrugari nemaju dodir sa spoljnjim svetom, osim preko poklona i stvari koji im stižu od podrške i najmilijih, ali čak i tada poruke ili ceduljice nisu dozvoljene u Beloj kući, a kamoli izlazak iz rijalitija. Stoga su mnogi verni pratioci pomenutog Tv formata ostali šokirani prizorom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H A T E (@h_8_____)

Podsetimo, na dan Bebicine diskvalifikacije, svima koji imaju broj od Miljane Kulić je stiglo obaveštenje da se pridružila viberu, što je takođe, velika slučajnost.

O čemu se ovde radi, i da li je Kulićeva zapravo napustila imanje kako bi bila uz Sinišu, koji u poslednjem periodu kuburi sa zdravstvenim problemima, pa je ujedno iskoristila slobodu, kako bi videla bivšeg dragog, uskoro ćemo saznati. (kurir.rs)