“ANA VOLI DA SE ZVEZDAN IŽIVLJAVA NAD NJOM” Bivša zadrugarka žestoko oplela po Ćurčićevoj: “Briše oči, a suza nema”

Showbizz

“ANA VOLI DA SE ZVEZDAN IŽIVLJAVA NAD NJOM” Bivša zadrugarka žestoko oplela po Ćurčićevoj: “Briše oči, a suza nema”

Bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović najavila je da se na proleće vraća u rijaliti, a sada je progovorio o ljubavnom trouglu – Zvezdanu Slavniću, Ani Ćurčić i Anđeli Đuričić.

– Meni je najgluplja Ana Ćurčić u tom ljubavnom trouglu. Ona je ušla u rijaliti u odelu, mislili smo da ulazi dama, a onda me je njen rečnik porazio. Predstavlja se kao ekonomista, kao da je doktor nauka. Ona je svu krivicu svalila na Anđelu, a one može da bude kriva. Tolike godine su bili zajedno, nemaju decu, ništa. Ona je dovela čoveka kući, dovela ga kod svoje dece, a sad se iznosi sav prljavi veš – rekla je Jelena, a onda nastavila.

Jelena je progovorila o nasilju koje je Ana navodno pretrpela od Zvezdana Slavnića.

– Ja se pitam kako ona nije pružala otpor? Ona je rekla da su bili intimni posle tog iživljavanja. Ona znači to voli. Ona je pričala o nasilju kada je on priznao da voli Anđelu. Što to nije uradila kada je ušla nego mu je ugađala, nudila mu da jede, pazila ga dok je bio bolestan – rekla je Jelena i dodala:

– Koliko puta sam je videla da briše oči, a suza nema. Ona manipuliše, a predstavlja da on manipuliše. Pitanje se postavlja šta je ona radila dok je on bio u zatvoru. Njihove se priče ne podudaraju. Ona je znala ko je on, pitam se zašto je dovela čoveka kod male dece. Ona je pre njega imala dva propala braka – završila je Jelena. (kurir.rs)