“NJEN SMRAD ISPOD PAZUHA JE BIO UBILAČKI” Starleta počela sa raskrinkavanjem Subotićke i poručila: Peca i ja smo imali ŽIVOT…

Showbizz

“NJEN SMRAD ISPOD PAZUHA JE BIO UBILAČKI” Starleta počela sa raskrinkavanjem Subotićke i poručila: Peca i ja smo imali ŽIVOT…

Suzane Perović Blondi je priznala nakon mnogo godina da ju je svojevremeno Petar Raspopović Peca jurio, te i da je sve radio da bi je osvojio. To se nikako nije dopalo Aleksandri Subotić, koja se oglasila i osula paljbu po kontroverznoj Crnogrki, na šta Blondi nije ostala imuna.

Aleksandra je na račun bivše zadrugarke Suzane, izrekla mnogobrojne optužbe, a čak ju je uporedila sa Majom Marinković, koja joj je podsetimo, preotela bivšeg supruga.

– Zvanično su počele kvalifikacije za novu sezonu letovanja 2023. godine. Ukoliko želite besplatno letovanje u Budvi, jedan par patika, 50 evra i povratnu kartu, i niskobudžetno letovanje – pošto ste i same takve možete slati prijave u inboks. Ja sam izabrala ovu od prošle godine pa mogu da biram, ne morate preko novina potrebno je samo da dostavite nalaz da ste bakteriološki ispravne – s prošlom smo prošli na sreću – napisala je Subotićeva na Instagramu.

Blondi se ni malo nisu dopale ove reči, a čak su je i šokirale, s obziurom na to da i Aleksandru Subotić, takođe, poznaje godinama. Ipak, nije mogla da ne uzvrati udarac.

– Izvini se Aleksandri što smo Peca i ja imali odnos pre tebe i što se znamo pre tebe. Ovim što je rekla, pričao sebi. To znači da je onako jako dobro upoznata sa vaginaletama i da zna koja im je namena. Šta bih ja mogla njoj da kažem, a da ona već ne zna o sebi – počela je Blondi za Kurir, a onda nastavila.

– Mislim devojka je otela frajera mami, a potom rodila dete u 16 godini. Ja i ona smo bile nekoliko meseci u rijalitiju, a njen miris neću nikad zaboraviti…Smrad je bio ubilački, očigledno ima problem sa žlezdama. Tad kad smo bile zajedno u Nećemo o gljivicama. Druga stvar, ako ja otvorim usta znaće Peca s kim spava. Peca i ja dok smo se poznavali, Aleksandra nije bila ni na mapi – rekla je Blondi za Kurir. (kurir.rs)