KAČAVENDA UZVRATILA TEŠKOM ARTILJERIJOM Milena urnisala Zvezdana, podnela TUŽBU, pa javno zapretila: I dalje se mene najviše plaši

Showbizz

KAČAVENDA UZVRATILA TEŠKOM ARTILJERIJOM Milena urnisala Zvezdana, podnela TUŽBU, pa javno zapretila: I dalje se mene najviše plaši

Milena Kačavenda, trenutno najpoznatija kuma na Balkanu kako kažu ljubitelji društvenih mreža, nesebično već mesecima brani svoju prijateljicu Anu Ćurčić.

Anina kuma otkriva deo po deo prošlosti sada već bivšeg ljubavnog para i do detalja govori o navodnom zlostavljanju koje je godinama trajalo od strane Zvezdana Slavnića.

Mileni se pridružila i prva najveća ljubav, Aca Bulić, koji će svim silama uraditi sve što je potrebno da zaštiti Anu.

Na društvenim mrežama, isplivao je snimak gde Slavnić govori o Mileninoj izdaji i tvrdi da je Ani svojevremeno preotela dečka.

– Milena kuma joj je 15 godina k****a mozak i ja kada sam počeo sa Anom ja sam je oterao u pi**u materinu. Silovala joj je mozak, ka****a joj se sa dečkom i joj joj je ka****a mozak – rekao je Zvezdan.

Kurir je, nakon ovih tvrdnji stupio u kontakt sa Milenom, koja je opovrgla svaku reč, a onda u svom stilu uzvatila:

– On je jedna smešna pojava, pozorište za decu. Zvezdan Slavnić je običan lažov koji i dalje manipuliše, to je jasno kao dan. Pokušava da okrene ljude protiv Ane i njenih prijatelja… Kao da je dobio dojavu da vodimo rat protiv njega, pa sad pokušava da se izvuče, jer ponavljam, ja sam ona koje se Zvezdan najviše plaši! Dobio je tužbu za uvredu časti, za sve što je rekao, jer ovo moji sinovi gledaju! Treba da ga bude sramota jer poznaje mog supruga sa kojim sam bila 27 godina bila u braku – rekla je Milena i nastavila:

– To što priča Ivanu Marinkoviću, “džaba je krečio”. Ivan i ja se poznajemo dugi niz godina još dok je bio u braku sa Gocom Tržan, tako da mu je svaki pokušaj besmislen. Živim za trenutak da se sretnem sa njim oči u oči, da mu kuma lepo objasni sa kim se k****! – zaključila je Milena za Kurir. (kurir.rs)