UPOZNAJTE DEVOJKU KOJA JE OSVOJILA SRCE DEJANA DRAGOJEVIĆA! Jovana je sušta suprotnost svim starletama, evo kako IZGLEDA!

Showbizz

UPOZNAJTE DEVOJKU KOJA JE OSVOJILA SRCE DEJANA DRAGOJEVIĆA! Jovana je sušta suprotnost svim starletama, evo kako IZGLEDA!

Dejan Dragojević, nakon kraha braka, ali i višemesečne veze u kojoj je bio, posvetio se sebi, svom fizičkom izgledu i zdravlju.

Mesecima nakon pobede u petoj sezoni Zadruge, uživa u idiličnom životu sa porodicom koja mu je prethodnih godina jako falila.

Za transformaciju tela, zahvalan je bratu Davidu Dragojeviću, ali i za mnoge stvari i lepe trenutke koje zajedno prolaze od kad je napustio velelepno imanje.

Kao bomba odjeknula je vest da je Dejan uplovio u novi ljubavni odnos, te su mnogi pokušavali da saznaju informaciju više iako je on nesebično čuvao svoj privatni život od javnosti.

Dragojevićevu novu devojku, Jovanu, niko nikada nije video sem na paparaco fotografijama iz jednog izlaska, gde joj se nigde ne vidi celo lice, a pobednik pete sezone, kao danak “neiskustvu”, nikada više sa njom nije izašao javno.

U više navrata Dejan je rekao da Jovana ne voli slikanje i snimanje, te da je medijski život nalik njegovom ne interesuje.

Ali to je ono što je fanove Dejana Dragojevića tek zaintrigiralo i sve više sju postali nestrpljivi da vide koja je to devojka uspela da ukrade njegovo srce nakon svih stravičnih dešavanja.

Kurir je došao u posed video snimka, na kome možete prvi put upoznati Jovanu i videti kako ona zapravo stvarno izgleda.

Jovana je bez grama šminke snimala tutorijal, a njena prirodna lepota je bila u prvom planu.

Na video snimku, imate priliku da vidite Dragojevićevu izabranicu u potpuno prirodnom izdanju, pa sve do trenutka kada je kompletno našminkana.

Ovako izgleda Jovana kada se sama sredi i kada je zadovoljna svojom šminkom.

Na samom kraju možete videti ovu lepoticu kako izgleda kada se sama našminka, a mnogi već komentarišu, da je ovo najlepša Dejanova devojka do sada. (Kurir.rs/Jovana Matić Đokić)