“ANĐELA IGRA NA KARTU JADNICE” Ana prokomentarisala haos oko Zvezdana i Maje, pa šokirala izjavom za BIVŠEG MUŽA!

Showbizz

“ANĐELA IGRA NA KARTU JADNICE” Ana prokomentarisala haos oko Zvezdana i Maje, pa šokirala izjavom za BIVŠEG MUŽA!

Zorica Marković i Ana Ćurčić razgovarale su u toaletu hotela “Zadruga” o haosu koji je jutros izbio između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, zbog Maje Marinković.

Podsetimo, Zvezdan je pokušao da poljubi Marinkovićevu, što je izazvalo opšti haos na imanju.

– Počelo je oko priča oko kreveta i Maje, dobacivali su preko sobe, peckali se, telefon i svašta nešto i ona je kao spavala. Ona je odjednom pukla, ne znam kako se rasprava odigravala, ali ono što je najmorbidnije što sam čula napolju, a i ruijalitiju nikad, rekla je: “Vi ćete da živite još 10 godina i da umrete, a ja ću da nastavim svoj život”. Bojanić i svi su se zaledili – govorila je Zorica.

– To je bilo pre toga, on je nju polio i posvađali su se. Onda se dešava veče nominacija, videli si kako je ušla i onda je on uradio inat sa Majom, klasičan. Ona je ustala iz kreveta i rekla: “Oslobodiću vam krevet”. Ona igra na kartu jadnice. Zoko, ja sam bila napolju i gledala njen histerični napad za Aleks kad je on njoj to u izolaciji priznao, a nju juče Aleks teši – govorila je Ana.

– Ona kaže da će krevet da oslobodi, to je ciljano – dodala je Zorica.

– Mene ako pitaš ona je opasna glumica. Posmatrala sam i meni je sve jasno. Ja sam tebi rekla u njenom pogledu da ona ima zla u sebi, pokvarenost – nastavila je Ćurčićeva.

– On će tek sad da igra rijaliti – dodala je Zorica.

– Zoko, on ga već igra – poručila je Ana.

– On je bio vidno raspoložen, jede nešto slatko, kao dete kad skakuće. Šta je sa mozgom? Čovek hoće da radi šta on hoće, ima pravo – dodala je pevačica. (kurir.rs)