IZGUBILA SAM GLAS NA 9 MESECI, OPERACIJA JE BILA JEDINA OPCIJA! Ispovest Katarine Grujić o najtežem periodu života

Showbizz

IZGUBILA SAM GLAS NA 9 MESECI, OPERACIJA JE BILA JEDINA OPCIJA! Ispovest Katarine Grujić o najtežem periodu života

Katarina Grujić je poznata po tome što uvek napravi nezaboravnu atmosferu, energija i glas joj deluju neumorno sve dok nastup traje.

Ipak, pevačica je obelodanila da nije sve bajno i sjajno i da je to više scenski nastup. Rekla je da su putovanja, neredovan san i neadekvatan odmor glavni uzroci poteškoća u ovom poslu.

Ovog puta, pevačica je gostovala u “Sceniranju” na Kurir televiziji kada je otrkila detalje oko najtežeg perioda u njenom životu.

Ovako je izgledao problem sa glasnim žicama, koje je operisala Grujić:

– To je bilo posle “Farme”, izbacila sam pesmu “Lutka” koja je ubrzo oborila pojedine rekorde i postala veliki hit. Tada sam radila sedam dana nedeljno i preforisarala sam se, nisam dovoljno spavala i nisam se čuvala. Dobila sam polipe na glasnim žicama. Morala sam da ih operišem, nije moglo da prođe jednostavnije. Posle toga, devet meseci mi je trajao oporavak i nisam imala glas – započela je Grujić, pa nastavila:

– To je zaista bio najgori period, jer se svima glas vraća posle mesec dana, a meni nije. Devet meseci nisam imala glas, doktori su sve zakačili, a ja sam poštovala sve što su mi rekli. Loš je osećaj kada nemaš nešto što ceo život voliš, što je ljubav najveća, pa čak i za normalan život, nisam mogla ni da pričam, a kamoli da pevam. (kurir.rs)