Car dao prognozu: Anđela je jedina ljubavnica koja će pobediti, ispravnija mi je od Ane!

Showbizz

Car dao prognozu: Anđela je jedina ljubavnica koja će pobediti, ispravnija mi je od Ane!

Filip Car se nadovezao na priču Anđele Đuričić i Ane Ćurčić. Imao je šta da kaže ali to se nije svidelo Ani, koja se odmah podigla i napravila haos. Ne može da poveruje u ono što čuje, pa nije ostala dužna nikome.

Ponoviću nešto što sam rekao Anđelu. Mislim da i Ana i Anđela svoj neki bes koji imaju prema Zvezdanu iskaljuju jedna na drugu. Naročito Anđela, ona je jedina devojka kroz sve zadrugarke, ljubavnica, i jedina koja će pobediti. Jedina treća osoba u odnosu je ona koja će odneti pobedu. Mislim da im nije dobro što ovako rešavaju stvari, to smo Dejan i ja radili i shvatili da je to loše. – rekao je Car.

Nije baš shodno da pita Žanu koja sedi sa Anom za lek. Ali za mene je smrad svako ko ne da nekome lek, bez obzira u kakvom si odnosu sa tom osobom. To se pita prva osoba do tebe. Anđela, moraš shvatiti da si jedinka i sama, tebe ceo sto savetuje, a ti se osećaš da te svi napadaju. Glavni problem je što se sve ovo dešava na “tuđoj adresi”. Anu može pogoditi samo ono što Zvezdan njoj izgovara. Nemoj samo da u toj borbi. – nastavio je Car.

Da oni na ovakvu osudu oni nju kao savetuju, jel ovo moguće da tako pričate za ovu ženu, ona me osudila da sam ja nasilna majka, čoveče! Imam dokaze za sve što ja kažem. Ja kada budem htela da pričam sve o Zvezdanu ja ću to i da uradim. Ti druže pored svega pričaš o nekom prvom mestu i njoj deliš savete. – kazala je Ana.

Što se tiče leka, on je samo izgovor, provokacija. To se rešava na drugi način, kakvo traženje od Žane. Ni čašu vode ne treba da traže jedna od druge u ovakvim situacijama. To je sve bolesno. – rekla je Miljana.

Meni je ovde sve jasno. Ovde imamo pristrasne i one koji nisu i to je okej. Nije okej da ona nju pita za lek ali ima pravo na to. Isprovocirali su Anu za taj lek. Ali ovo je preterana reakcija za ovaj slučaj. Njih dve treba da se isvađaju. Ne mogu da svarim to da je Anđela otišla po taj lek sa lošom namerom. Ana je odmah odreagovala na taj potez. Bilo je tu i namigivanja od strane Žane. Ko ovde laže? – govorio je Mića. (e-turneja.com)