ZNA ZVEKI ZNANJE Anđela planira budućnost sa Slavnićem, a ona bivšem robijašu ne pada na pamet! Ovo je smislio posle rijalitija

Showbizz

ZNA ZVEKI ZNANJE Anđela planira budućnost sa Slavnićem, a ona bivšem robijašu ne pada na pamet! Ovo je smislio posle rijalitija

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su započeli vezu pred kamerama “Zadruge 6” tako što je on prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, a obećanja o zajedničkom životu su očigledno pala u vodu!

U njihovim planovima se ne pominje život sa Anđelom, kojoj je Zvezdan obećavao pravu bajku.

Ovu priču potvrdili su i Matora i Slavnić.

– Da. Dogovorili smo se. Mislim, ne znam kakve planove ima sa Anđelom. Ja sam rekla da može da bude kod mene dokle god se ne snađe. Na mene može da se osloni. Pričamo, maštamo šta ćemo da kupimo, stigli smo do blendera, treba nam mikrotalasna, planiram da kupim kucu ili da usvojim neku – otkrila je Matora, a na Darkovo pitanje ko će da čuva psa, Anđela je dobacila.

– Ja, ja ću da čuvam. Mnogo volim kučiće.

Voditelj se našalio na njen račun.

– E moja Anđela, tebi da uvale kuče, a ovaj kad počne sa igricama, Matora ga vuče, splav jedan, drugi treći, dvanaesti, a ti šetaj kuče – rekao je on, a Đuričićeva je poručila da će ona šetati psa pored tih splavova.

Marija Kulić je u pušionici slušala njihov razgovor, a onda izašla i dala svoj sud o njihovom zajedničkom životu.

– Matora ima lepe drugarice, izlazi svuda, zna gde izlaze lepe devojke i to Zvezdan zna. Zbog toga hoće kod Matore – bila je iskrena Kulićeva. (kurir.rs)